Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire teszitek az x-et?

Kire teszitek az x-et?

Figyelt kérdés
Már csak 1 nap es eldől ki nyeri a választást, én nagyon izgulok hogy ki nyer mert érzem hogy nagyon szoros lesz, aki teheti menjen el szavazni.. Mit fogtok tenni ha nem az a párt nyeri mint amire ti szavazatok?

2022. ápr. 1. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Fidesz (Orbán Viktor)
Mi hazánk (Toroczkai László)
Ellenzéki összefogás ( Márki-Zay Péter)
103 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
9%
Fingom sincs, miért akar most nyerni az ellenzék, de azért nem örülnék a győzelmüknek. Nagy változás úgysem lenne, szóval különösebben nem hatna meg.
2022. ápr. 1. 20:19
 2/30 anonim ***** válasza:
92%

Honnan tudod hogy nem lenne változás?

A bizonytalan rosszat ami esetlegesen jó is lehet nem választod meg a biztos rossz miatt?

2022. ápr. 1. 20:21
 3/30 anonim ***** válasza:
82%

MZP- re tesszük az X-et. Szavazz a változásra. Győzz meg 3 embert. Hogy elszámoltassuk a söpredék Orbán családot aki havi 17 milliárdot lop

MZP 2022

2022. ápr. 1. 20:28
 4/30 anonim ***** válasza:
33%

Én nem mondtam olyat, hogy nem lenne változás. Azt mondtam, hogy nagy mértékű változás nem lesz. Tulajdonképpen marad a mostani rendszer, csak több lesz a családi (ami majd szépen megint aláássa a cigányság munkamorálját), meg csatlakozunk az EU-s ügyészséghez, hogy mégjobban ki legyünk szolgáltatva a föderálisoknak.

"A bizonytalan rosszat ami esetlegesen jó is lehet"

Már mitől lenne jó? Vannak ott tehetséges politikusok Gyurcsányon és Dobreven kívül? Van bármilyen nagy céljuk azon kívül, hogy orbántakarodj?

2022. ápr. 1. 20:34
 5/30 anonim ***** válasza:
95%

4#

Akarod mondani akkor folytatódjon a keleti politika, folytatódjon a mérhetetlen korrupció és lopás, folytatódjon az EU ellenes politika, nehogy azon találjuk majd magunkat, hogy az EU megmutatja merre van az ajtó, majd akkor lehet pislogni, hogy nincs több EU-s támogatás... Bár már most is tartanak vissza pénzt Orbán miatt!

Nem vagyok ellenzéki, de még kellett értenem, hogy nincs más választás, el kell végre takarítani a korrupt maffiahálozatot,az ellenzék remélem komolyan gondolja az elszámoltatást és akkor majd 4 év múlva mindenki szavazhat arra a pártra, amelyik szimpatikus! De jelenleg ehhez el kell távolítani a jelenlegi rendszert!

2022. ápr. 1. 20:38
 6/30 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy nagyon jó kis beszélgetés: https://www.youtube.com/watch?v=71mdueE5cjA
2022. ápr. 1. 20:43
 7/30 anonim ***** válasza:
28%

"Akarod mondani akkor folytatódjon a keleti politika"

Mi az a keleti politika?

"folytatódjon a mérhetetlen korrupció és lopás"

Amíg politika lesz, korrupció is lesz. Ha ez mindenkinek szempont lenne, senki nem szavazna senkire.

"folytatódjon az EU ellenes politika"

Nem EU-ellenes, hanem antiföderális. Az én szememben ez jó.

"nehogy azon találjuk majd magunkat, hogy az EU megmutatja merre van az ajtó"

Azzal saját magukat kiáltanák diktatúrává.

"Bár már most is tartanak vissza pénzt Orbán miatt"

Csípi a szemüket, hogy nem akar Európai Egyesült Államokat, és nem asszisztál a genderőrülethez.

"Nem vagyok ellenzéki"

Dehogynem.

"az ellenzék remélem komolyan gondolja az elszámoltatást"

Hát ha ennyire naiv vagy...

"és akkor majd 4 év múlva mindenki szavazhat arra a pártra, amelyik szimpatikus"

Miért, most ki fog téged vissza ettől?

2022. ápr. 1. 20:48
 8/30 anonim ***** válasza:
91%

Ennyit a vitakultúrádról.

2022. ápr. 1. 21:13
 9/30 anonim ***** válasza:
73%

Akár milyen rossz is lesza z ellenzék , de eztt az egyed uralmat márt megkellene szüntetni amit a fidesz csinál.

De ott van a Mi Hazánk és ezerszer értelmesebb mint a két párt együtt.

Legalább bejutnak a parlamentbe aztán majd teszik a dolgukat.

2022. ápr. 1. 21:13
 10/30 anonim ***** válasza:
93%

#9 Aki nem látja a fától az erdőt azzal mit vitázzak? Majd az idő igazolni fog! Utólag majd lehet sopánkodni!

Készülj ha marad a Fidesz májustól jönnek a megszorítások és a "mély gazdasági válság" (Orbán Viktor: 2022.04.01. Kossuth rádió)

2022. ápr. 1. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!