MiniFeritől kaptam ma egy kéretlen automata hívást, honnan tudják a számomat????
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 17:58
22/28 A kérdező kommentje:
Miniferi = MZP
2022. ápr. 1. 18:21
24/28 A kérdező kommentje:
Jobban örülnék, ha a Bősz Anett, Kunhalmi vagy Demeter Márta hívogatna…
2022. ápr. 1. 18:26
25/28 anonim válasza:
"Aha érdekes, Fidesztől nem kaptam hívást, csak a gyökér Miniferitől"
Én meg O1G-től kaptam, ez is érdekes.
"Előfizetéses vagyok, nincs adategyeztetes, semmilyen pipa nem maradt vent sehol, de en most nagyon pipa vagyok"
Így jártál. Azért fel ne robbanj még 3-a előtt, mert akkor nem tudsz rohanni szavazni a szektád vezetőire.
26/28 anonim válasza:
A Fideszre csak az alja söpredék szavaz.
27/28 anonim válasza:
Ez mióta választási csalás amúgy? Amióta élek létezik ez a fajta kampány, a legnagyobb hajrája talán a 2010es választások előtt volt, akkor volt olyan nap, hogy 3-4 ilyen hívást is kaptam Azóta alábbhagyott a mértéke, de 2018-ban is ugyanúgy ment mindkét oldalról.
Szóval... mi ebben a csalás? Vagy miért csak most gond?
28/28 A kérdező kommentje:
Ma is hívtak másik számról. Csak így tudnak, csalással…
2022. ápr. 2. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!