MiniFeritől kaptam ma egy kéretlen automata hívást, honnan tudják a számomat????
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 17:58
1/28 anonim válasza:
A felesége vette meg a Likudtól.
2/28 A kérdező kommentje:
Most vicc nélkül, soha nem adtam meg nekik a számomat.
2022. ápr. 1. 18:01
3/28 anonim válasza:
"A szolgáltatók és a hatóságok közös vizsgálatából kiderült, hogy a rendszerváltás óta a legnagyobb és a legtöbb embert érintő választási csalást követte el a DatAdat-csoport osztrák leánycégének megrendelésével Márki-Zay Péter kampánycsapata"
4/28 anonim válasza:
Bajnai féle illegális adathalász cégtől
5/28 anonim válasza:
A legutolsó csaj, akit felhívtál rosszlányokon, valójában egy DK-s csaj volt. Na onnan.
6/28 Demion válasza:
7/28 anonim válasza:
Kérdező, pl. a szolgáltatódtól, az éves kötelező adategyezgetésnél elég ha egyszer marad bejelölve, hogy hozzá járulsz a marketing célú megkereséshez...
Ez után, már értékesíthetik marketing - kampány célokra is.
8/28 A kérdező kommentje:
Aha érdekes, Fidesztől nem kaptam hívást, csak a gyökér Miniferitől
2022. ápr. 1. 18:06
9/28 anonim válasza:
Amúgy ilyenkor tudathasadásosak vagytok, esetleg emlékezetkiesésetek van? Nem rémlik, hogy Orbán Viktor nevében hányszor hívtak már, illetve hányszor küldtek SMS-t? Én meg nekik nem adtam meg a számomat, mégis megtaláltak. De nem is csináltam belőle nagy ügyet, csak ti hisztiztek mindig, nehogy véletlenül eljuttassa az ellenzék is az üzeneteit az emberekhez.
10/28 A kérdező kommentje:
Előfizetéses vagyok, nincs adategyeztetes, semmilyen pipa nem maradt vent sehol, de en most nagyon pipa vagyok. Soha nem hivtak fel semmivel piaci cegek sem. Libás majom lesz mögötte
2022. ápr. 1. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!