Mit szólsz, hogy a BKK 2,8 milliót fizetett azért, hogy az automatákban két gomb deaktiválódjon? Az újdonsült vezetés is másban érdekelt, mint a minőségi tömegközlekedés?
"Én helyükben szerződést bontottam volna és átvenném saját hatáskörbe az automaták üzemeltetését."
Nem tudom mit dolgozol, hogy így rálátsz az automaták anyagi oldalára, de a jelen cikk éppen azt mondja, hogy a T-Systems-nél jó helyen lenne, hiszen ingyen kéne módosítaniuk a szoftvert.
"...hiszen ingyen kéne módosítaniuk a szoftvert."
Senki se módosít ingyen szoftvert. Eleve olyat kellett volna rendelni, amiben maguk módosíthatják a termékkínálatot, vagy ha már drága pénzért bele kell nyúlni, most rendeljék meg ezt és akkor nem lesz mégegyszer ennyi visszarakatni.
"Senki se módosít ingyen szoftvert."
Akkor bizonyára már az anarchia vette át az uralmat az ország felett, hogy nem kell a szerződésben foglaltakat betartani.
"Az újdonsült vezetés is másban érdekelt, mint a minőségi tömegközlekedés?"
Ahol ott van az MSZP, DK, Momentum, Jobbik, Fidesz embere ott szerinted mi az elsődleges cél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!