Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugdíjasok! Milyen kéréseket...

Nyugdíjasok! Milyen kéréseket fogtok írni Orbánnak?

Figyelt kérdés
Ma megkapták a szüleim Viktor levelét. Anyámon jót röhögtem. Azt mondja, jaj de édes, még képet is küldött magáról (irónia) :D
2010. szept. 14. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Én azt fogom megkérdezni hogy mikor fogja visszaadni azt a pénzt amit elvett tőlünk 1999-ben.Kb.1 millióval tartozik,ennyit veszítettem a 11 év alatt.
2010. szept. 14. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Kéréseket nem írhatok, nincs rá hely, meg nem is érdekli őket.Csak a megadott kérdésekre válaszolhatok. A korábbi Nemzeti konzultáció kivitelezésében segítettem mint Fideszes. Az egészet fel lehetett használni egy kiváló címlistának, ami most módosítanak.Na, meg sok nyugdíjas etetésére is jó alkalom a "konzultáció".

Olvassátok el a legvégén az apróbetüs részt, és minden világos lesz.

2010. szept. 14. 19:57
 13/19 anonim ***** válasza:
16%
Kérd meg az elvtársaidat, hogy adják vissza neked az elsíbolt milliárdokból.
2010. szept. 14. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

19.47. Te voltál nyugdíjas 98-ban? Mert ha igen,akkor tudod,hogy igaz.

Aki pedig azt mondja,hogy kérjem az elvtáérsaimtól: közlöm,hogy nincsenek elvtársaim és nem is voltak soha.

A Fidesz is fizethet nyugodtan abból,amit ők is elloptak az országtól! Elég csak az Oszágimázs Központot említeni,vagy a Happy End KFT-t. De ha a mai Fideszes-önkormányzatokat megvizsgálnák,nem csak a várpalotai polgármester vádolnák meg és kerülne Hagyóék sorsára. Csak akkor Polt Péter eltusolt minden ügyet,és ha ő lesz újra a főügyész,akkor nyugodtan lophatnak továbbra is a Fideszesek.

A kélrdőív pedig csak adatgyüjtésre szolgál. Jellegzetes Népfront-módszer. Gondolom Pozsgai főtitkár úr adta az ötletet!

2010. szept. 14. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:
25%

ma 23:03

Tökéletes válasz. Mindig lehull az álarc az sötétben bujkáló mszp-sekről. A 8 évvel ezelőtti kampányszövegekre még kiválóan emlékeznek, de az utána lévő 8 év történéseire már nem nagyon. Ott már működik a kollektív amnézia.

Minden sunyi, mentegetőzős, önfelmentős mszp-s szöveget ismerek már.

2010. szept. 14. 23:57
 16/19 doboszoli ***** válasza:
79%

Egyszóval: Kuka!

A választási kampány alatt többen "megtiszteltek" "személyes" telefonhívással, többek között az akkori orsz. képviselőnk is.

Azon kaptam magam, hogy a telefonba ordítok a géphanggal.

Ugyanis életemben először hallottam a hangját, és még csak szórólapon, vagy a parlamenti ülésen láttam(aludni).

2006-ban, a KDNP helyi főokosa házalt a nyugdíjasoknál, hogy ha akarják a 13.,14.,28.havi nyugdíjat kire kell szavazni. Megkínáltam egy pohár borral az EMBERT, majd ajtót mutattam a KORTESNEK.

Na ez nekem gyanúsan ilyenre hajaz.

2010. szept. 15. 07:18
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

23.57. Én pedig minden Orbánt istenítő szöveget ismerek. Nem vagyok MSDZP-s,nem is dicsőítem, de az első 4 évük alatt sokkal jobban élt az egész családom és az ismerőseim is,mint az Orbán kormány alatt. A mostaniról már nem is beszélve!

Egyébként Orbántól nyugdíjasként azt kérem,hogy legalább adja vissza a 13. nyugdíjat,mert állandóan szidta a visszavételéért az MSZP-t,és adja meg a választások előtt megígért 14. havit is!

2010. szept. 15. 21:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ma nézegettem,hogy miket lehet be x-elni. Hát szerintem a többség simán tehetne minden kérdés mellé egy x-et. Ott van a papír alján, hogy ha értesítést akarunk fideszes dolgokról, akkor meg lehet adni nevet stb. Nem értem azokat az embereket, aki kiadják bármely pártnak az adatait, csak hogy butítsák őket. Egy-egy rendezvényen is látok ilyesmit, hát nekem nem tetszik. Pont ma hallottam az aluljáróban, hogy fideszes aktivistával beszélt egy szintén fideszes. csak azt hajtogatta, hogy Tarlós jehhh, me a mszp hazudik. Hány olyat fel lehetne sorolni, amiben a fidesz is ezt tette. Annyi a különbség, hogy mszp lebukott. A másik párt miért vállalná be, hogy mi sem vagyunk különbek? Szóval azért ne mentsük fel a fideszt sem. Most évekig azt halljuk majd, hogy ők nem tehetnek semmit, mert a fletó hazudott, és továbbra is minden az ö hibája lesz. Kiváncsi vagyok meddig? Vagy meddig lesznek ilyen sokan, akik elfogadják ezt kifogásnak...

2010. szept. 15. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Az én nemzeti konzultációs kérdőívem célba ért.

Nemrég mentek el a kukások.

2010. szept. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!