Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugdíjasok! Milyen kéréseket...

Nyugdíjasok! Milyen kéréseket fogtok írni Orbánnak?

Figyelt kérdés
Ma megkapták a szüleim Viktor levelét. Anyámon jót röhögtem. Azt mondja, jaj de édes, még képet is küldött magáról (irónia) :D
2010. szept. 14. 18:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Jézus.. :D
2010. szept. 14. 18:38
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Képet küldött de a válasz boríték elmaradt, azt anyuéknak kell kifizetni:( Huh amikor anyám mondta én azt javasoltam hogy kérjen számlát a bélyegről és a borítékról és azt küldje vissza!:)
2010. szept. 14. 18:46
 3/19 anonim ***** válasza:
2010. szept. 14. 18:53
 4/19 anonim ***** válasza:
65%

Pitizik a nyugdíjasoknak az ország pénzén! (A pártokat is a mi pénzünkből fizetik)

Talán még hinnék is neki,ha 98-ban nem törli el a Horn-kormány nyugdíjemelésről szóló törvényét.

Ha azóta is megkapnánk az évi 19 %-ot,ma nem fájna a fejem sem,hogy miből fizessem ki a rezsimet. (kb. duplája lenne minden akkori nyugdíjas nyugdíja!)

A kérdőív nagyon hasonlít a 2002 utáni, Kudlikkal és Pozsgaival fémjelzett Nemzeti Konzultáció kérdéseihez.

Minden témában van 7-10 kérdés,de csak témánként 3-at lehet bejelölni!

Még nem tuodm,hogy vissza küldöm-e, (költsek-e a bélyegre?),de ha igen,akkor írok mellé egy levelet,és abban bővebben kifejtem a véleményemet. Különösen arról,hogy mit tartok a kormány legfontosabb teendőinek az ország helyzetének javítása érdekében. Nem a hatalmat kellene erősíteni,hanem a kisemberek életén javítani.Nemcsak a nyugdíjasokén,hanem a gyerekes családokén,a munkanélkülieken stb.

Ami biztos: nem fogom megadni minden adatomat,elérhetőségemet. Engem ne vegyen nyilvántartásba a Fidesz,ahogy más sem.

Igaz,hogy a kérdőívek alighanem a papírkosarukban végzik. Nem fognak törődni a benne foglaltakkal.

2010. szept. 14. 18:59
 5/19 A kérdező kommentje:
Éppen ezt akartam kérdezni, hogy vajon lesz aki el is olvassa a válasz leveleket? Én ha nyugdíjas lennék, akkor az lenne az első sorom, hogy azé egy felbélyegzett válaszborítékot legközelebb plíz, ha már érdekel a véleményem.
2010. szept. 14. 19:13
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
A viderón szereplő hölgynek (aki addig akart élni,míg Viktor újra király lesz) kívánom,hogy éljen még néhány évet,és élvezze,hogy a nyugdíja évről--évre kevesebbet fog érni! Akkor is dícsérni fogja-e vajon Viktorkát?
2010. szept. 14. 19:16
 7/19 A kérdező kommentje:
"Isten mentsen attól a levéltől" ez a bácsi kétségtelen nagyon jó pofa :D Lehet hülyén hangzik, de én baromira bírom ezt az idős korosztályt, némelyik tök jó fej! A néni aki csak addig akart élni, míg újból jön Orbán, háát szegény már abba a korba jutott, hogy maga se tudja mit beszél...
2010. szept. 14. 19:26
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Vicces a videó. Az utolsón jót röhögtem. Egyébként szerintem is ez csak egy kampányfogás.
2010. szept. 14. 19:31
 9/19 anonim ***** válasza:
9%

ma 18:59

Miért nem eddig sírtak? Nem folyt más 8 évig csak az ország jövőjének felélése. Szétrohadt minden.

A nagyfejű MSZ(M)P-s pártnyugdíjasokat kicsit sem izgatta a gyermekeik, unokáik jövője (ők is nyöghetik majd az államadósságot), vagy nincs is nekik, a pártnak élnek?

És ne jöjjenek itt a 98-as nyugdíjtörténettel, ami nem úgy igaz.

2010. szept. 14. 19:47
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Valaki mondja meg, hogy mit fognak kérni a nyugdíjasok azon kívűl, hogy TÖBB NYUGDIJAT!!! Ilyen baromságot. Ez aztán viszi előre a gazdaságot.
2010. szept. 14. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!