Egyetértesz Orbán Viktorral, aki orbitális választási csalásnak tartja a baloldalhoz köthető sms-kampányt?
"Egyetlen SMS-ben sincs megszólítás"
Amiket én láttam (csak a neten, személyesen nem), azokban volt. Péterfalvi is azt mondja, hogy keresztnevén szólították.
#31-nek:
Hazugság, a szokásos gyűlölet-keltési propaganda.
Nem vezetlek be jobban a kulisszák mögé, de hidd el hogy hazugság. Ha lenne is adatbázis, lenne annyi eszünk hogy célzott propagandára semmiképp se használjuk. Beismerő vallomás lenne.
Ennyire h'lyének akarják beállítani az ellenzéket.
Dobjatok már olyan cikket ami idézi is az SMS-t pls.
Tök értelmetlen olyan dologról beszélni, amiről mindenki csak úgy tud nyilatkozni, hogy "hát valaki hallotta, hogy egy ismerőse kapott valamit amiben kb az ellenzék érdekeinek megfelelő dolgok voltak írvaa"
Ráadásul a legtöbb állítást a dologgal kapcsolatban a Fideszmédiából hallottam eddig, de csak egy ökör tájékozódik az egyik oldalról a másik médiában.
#33-nak:
MOST VASARNAP szavazzon az egyseges ellenzekre: az egyik szavazolapon Dr Szakacs Laszlora, a masik szavazolapon az 1-es szamu listara! Udv, Dobrev Klara
:)
Egyébként megjegyzem hogy igen érdekes, hogy DK párttagként az elmúlt 12 évben egyszer sem kaptam kormányzati propaganda-anyagot, sem hívást, sem SMS-t.
Érdekes, nem? Hogy is van ez?
Hogy vagy te 12 éve DK-s párttag?
#36-nak:
Előtte MSZP-s voltam, úgyhogy lényegtelen. Valahonnét tisztában vannak legalábbis azzal, hogy kinek értelmetlen propagandát nyomni.
A fidesz adatbázisa sem kispályás. XD
Jó tudni, hogy DK még a párttagok szerint is MSZP utódpárt.
Eleve Gyurcsány is az MSZP-ből vált ki, és alapította meg a DK-t.
Ebben mi neked az újdonság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!