Egyetértesz Orbán Viktorral, aki orbitális választási csalásnak tartja a baloldalhoz köthető sms-kampányt?
1. Elvileg SMS-ek lettek küldve, amik kapcsolatba hozhatóak az ellenzékkel, de nem egyértelmű, azaz nincs aláírva, meg nem konkrétan szólít fel. Elvileg. Nem tudom, mert ahány cikket láttam ezzel kapcsolatban, egyik sem idézte az SMS-t, és ismerősi körben sem kapott senki semmit, szóval így elég nehéz saját évleményt alkotni, hogy csak másét látom, magát az üzenetet nem.
2. Mikor tiltották be a telefonon való kampányolást? Merthogy ez mindigis a kampányok része volt, hívogatnak az automaták minden oldalról, még az önkormányzatin is. Ha pár hónapja hoztak ilyen törvényt, hogy ez tilos, akkor elfogadom (bár mint írták, akkor a Fidesz is hagyja abba), de ha nem hoztak ilyen törvényt, elég indokolatlannak tűnik most hirtelen ezen rugózni.
Mármint... tudom mi a GDPR, valóban nem kellene hívogatniuk... de ez senkit nem zavart.. kb soha, a GDPR létrejötte óta sem.
"Engem nem hívott senki, SMS-t se kaptam.😢"
Írd ki a számod, ha szeretnéd, hogy hívjanak!
Engem hívtak, de tudom, hogy én adtam meg a számonat.
Ja, és ember hívott, beszélgetni akart.
Az SMS dolog azért fura, mert kormánytagok is kaptak.
Azok csak nem adták meg a számukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!