Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Orbán Viktorral,...

Egyetértesz Orbán Viktorral, aki orbitális választási csalásnak tartja a baloldalhoz köthető sms-kampányt?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 1. 09:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
49%

#18-nak:

Te tudsz valamit!

#16-nak:

Küldd el nekem priviben a számod, és segítek a bajodon! XD

Csak győzd majd kinyomni!

2022. ápr. 1. 10:18
 22/40 anonim ***** válasza:
20, nehogymár politikai tartalommal kelljen foglalkozniuk!:D
2022. ápr. 1. 10:18
 23/40 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

SMS-t küldeni nem választási csalás. A tiltott pártfinanszírozás sem választási csalás.

Viszont az, hogy az SMS-eket az ellenzék küldte, csak feltételezés, az, hogy Bajnaihoz köthető céghez kötik, még feltételezésnek is gyenge. Az pedig, hogy fideszes pártvezetők is kaptak, nevetségessé teszi az egészet. Ezen kívül kevésbé tudom elképzelni, hogy a DatAdat jelyesírási hibáktól hemzsegő, szemmel láthatóan google-fordítóval írt üzeneteket küldözgetne.

De gondolom az érintettek megteszik a feljelentést.

2022. ápr. 1. 10:42
 24/40 anonim ***** válasza:
27%
Az
2022. ápr. 1. 10:43
 25/40 anonim ***** válasza:
72%
Jogosulatlan adatkezelés minimum.
2022. ápr. 1. 10:43
 26/40 anonim ***** válasza:
75%

Egész eddig azt reméltem hogy csak h'lyéskedtek, de már látom hogy komoly a baj a fejekben!

Az ellenzék RANDOM számokat céloz. Egyetlen SMS-ben sincs megszólítás, mivel fogalmuk sincs hogy kinek küldik. Az előzetes telefonos robot-hívásokkor elmentjük hogy melyik szám hallgatta meg, és melyik nyomta ki. Aki kinyomja, arra nem pazarolunk. Minek?

Orbán pedig terel ezerrel, pedig nem is pásztor.

Ég a ház!

2022. ápr. 1. 10:59
 27/40 anonim ***** válasza:
37%

#26: Dehogy nem pásztor, teregeti a birkákat.

𝐷𝑟𝑎́𝑔𝑎 𝑙𝑒𝑡𝑡 𝑎 𝑝𝑎𝑟𝑎𝑑𝑖𝑐𝑠𝑜𝑚, 𝑛𝑒𝑚 𝑠𝑎́𝑟𝑔𝑎.

𝑀𝑎𝑔𝑦𝑎𝑟𝑜𝑟𝑠𝑧𝑎́𝑔 𝑠𝑧𝑎𝑘𝑎𝑑𝑒́𝑘𝑏𝑎𝑛, 𝑛𝑒𝑚 𝑙𝑎́𝑡𝑗𝑎!?

2022. ápr. 1. 11:01
 28/40 anonim ***** válasza:
54%

Jelentsétek fel a SPAR-t, ALDI-t, LIDL-t, és egyebeket jogosulatlan adatkezelésért azon az alapon, hogy bedobták hozzátok a szórólapot, tehát tudják hogy kik vagytok.

Basszus ...

2022. ápr. 1. 11:03
 29/40 anonim ***** válasza:
37%
ha karigeri a buszsávba hajt ilyenkor választási kampány végén, akkor az is választási csalás lesz?
2022. ápr. 1. 11:04
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

#27-nek:

Áruld már el nekem légyszi, hogy egy átlagos gyakoris user hogyan tud betűtípust váltani? XD

Kíváncsi vagyok.

2022. ápr. 1. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!