Akvariumpucolo kérdése:
Miért rendelkezhet szavazati joggal egy kisegítős hülyegyerek aki nem tudott leérettségizni sem?
Figyelt kérdés
Ő miért dönhet egy ország sorsáról?2022. ápr. 1. 07:03
1/6 anonim válasza:
Kezdeményezz népszavazást hogy ez másképp legyen vagy szavazz arra aki a te véleményed képviseli.👌
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Ha MZP személyében miniszerelnök jelölt is lehet, akkor én nem lepődöm meg semmin.
4/6 anonim válasza:
Én már eleve azon csodálkozom, hogy akinek nincs PhD-je, az miért szavazhat?! Szerintem akinek nincs PhD-je, az nincs azon a szinten, hogy döntsön az ország sorsáról.
=> mert tömegdemokráciában élünk. Arisztotelész Politikája szerint ez “a csőcselék uralma”, a lehető legkorruptabb rendszer, rosszabb, mint a zsarnokság.
Tudott valamit az öreg.
5/6 anonim válasza:
Mert az ilyenek tartják meg a hatalomban a nemzetközi háttérhatalom embereit.
6/6 anonim válasza:
Én is az érettségihez kötném ezt, még úgyse szűrne ki minden buta embert. De azért normálisabb lenne a szavazás, ha az ilyen nyomortelepeken élő szegény emberek nem szavaznának. Nekik is jobb lenne, mert ha olyan jó lenne a kormány, nem lennének annyira szegények és buták, tájékoztatlanok sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!