Létezik gender lobbi?
A Fidesz elfogadta a gyermekvédelmi törvényt, aztán ezzel kapcsolatban népszavazást is tart 2022. április 3-án. Gondolom, ezeknek két oka van: (1) meg akarja védeni az országot a gender lobbitól, (2) el akarja terelni a figyelmet arról, hogy lop.
Az én kérdésem az (1)-re fókuszál. Egyes emberek ugyanis azt mondják, hogy nincs gender lobbi. Az, hogy van, a Fidesz hazugsága. Tehát ezek az emberek úgy vélekednek, hogy eleve nincs mitől megvédeni társadalmunkat. A törvényt és a népszavazást csak a (2)-vel indokolják.
Ti mit gondoltok? Létezik egyáltalán gender lobbi?
Eszerint a cikk szerint amerikában a hivatalos papírjaidba bemondás alapján írják bele a nemedet: [link] Tehát ha férfiként azt mondod, hogy nő vagy, beírják. Ez szerintem a gender lobbi nélkül sose jöhetett volna létre.
Ez van ma amerikában. De mivel a kultúránkat amerikáról másoljuk, ez a törekvés ide is el fog érkezni. Tehát én nem tudom azt mondani, hogy nincs gender lobbi, és nincs mitől megvédeni társadalmunkat. Szerintetek létezik gender lobbi?
Létezik a genderlobbi (bár nem abban a formában, ahogyan azt el akarják velünk hitetni), de itt arról van szó, hogy egy nem jelentős „problémát” felfújnak (mint általában mindent), és ehhez még hozzácsapják a pedofíliát is, ezzel gyakorlatilag a meleg=pedofil egyenlőséget fel is írva. És még azt is bemondta 0rbán a rádióban, hogy tudományos vita tárgya, hogy az úgy van, ahogy ők hirdetik...
A szomorú valóság az, hogy a családon belüli(!) abúzus sokkal gyakoribb, mint az elképzelnénk. Az egyik ismerősöm egy fővárosi(!!) gyerekvédelemnél dolgozott, többször volt kint környezettanulmányon, és nagyon sok elkeserítő dolgot mesélt, hogy miket tapasztalt munkája során. És nem melegekről, nem cigányokról, nem bevándorlókról, hanem echte fehér „egy apa + egy anya + gyerekek” családokról, ahol az apuka nem átallott zaklatni a SAJÁT óvodás kislányát, ha az asszony nem volt elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!