Szerintetek is csak két nem létezik?
Figyelt kérdés
Én így gondolom. Viszont rengetegen azzal vádolnak hogy transzfób vagyok,pedig ez nem igaz. Elhiszem, hogy vannak transznemű emberek, viszont nem hiszem, hogy a nem-bináris identitás nemnek számít, mivel azt jelenti, hogy nem nő, és nem férfi. Mert technikailag két lehetőséged van amiként megszülethetsz, nő, vagy férfi. Ti mit gondoltok erről?2020. máj. 6. 17:58
1/15 anonim válasza:
engem teljesen hidegen hagy, amíg békén hagynak vele
2/15 anonim válasza:
Ez nem véleménykérdés, biológiailag meghatározott az embernél (is) a két nem, csakúgy, mint az állatvilág nagy részénél.
3/15 anonim válasza:
Nem létezik egy nem sem. Ez az egész gender elmélet azon alapszik, hogy a genderekhez tartozik egy szerep amit betölthet bárki. Biológia nem, angolul "sex" viszont csak kettő van.
4/15 anonim válasza:
Elvileg megkülönböztetünk biológiai és társadalmi nemet, de őszintén, én sem hiszem, hogy több nem lenne, mint kettő. Természetesen elfogadom, ha valaki magát nonbinary-nak vagy bigendernek, agendernek és fene se tudja, még minek nevezi magát, mert nem az én életem, nem én döntöm el, hogy ki milyen címkéket aggat magára. :D
5/15 anonim válasza:
Ez ennél kissé bonyolultabb, van, hogy magzatkorban a gyerkőc agya több, kevesebb nemi hormont kap, ezáltal nagyon megváltozhat az agyállomány.
Kifejlődtek a nemi szervek, de az agy, a másik nemre jellemző felépítést mutat.
Biztos láttál már nagyon nőies férfit, illetve férfias nőt.
És olyankor sem biztos, hogy a saját neméhez fog vonzódni.
Találkoztam már mindenféle emberrel....
6/15 anonim válasza:
Ezen azok gondolkoznak akik nagyon ráérnek.
7/15 anonim válasza:
Láttam már pár pucér embert életem során, mindnek vagy f_sza, vagy p_nája volt, nem más. Ez szerintem mindent elmond, a mentális betegségekről meg kár is beszélni.
8/15 anonim válasza:
Eleve két külön dolog a biológiai és a társadalmi nem, de bizonyos kromoszómabetegségek esetében a biológiai nem sem annyira egyértelmű.
9/15 anonim válasza:
Ne hagyd hogy elhitessék veled, hogy homofób vagy csak mert úgy gondolod, hogy csak két nem van. Két nem van, férfi és nő. Ennyi a történet. Nincs olyan, hogy biológiai és társadalmi nem.
Bánj mindenkivel tisztelettel ennyi az egész.
Ha meg a többiek ilyen ostobák, hogy emiatt homofóbnak néznek, ne beszéld meg velük a nézetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!