Szerintetek is csak két nem létezik?
Figyelt kérdés
Én így gondolom. Viszont rengetegen azzal vádolnak hogy transzfób vagyok,pedig ez nem igaz. Elhiszem, hogy vannak transznemű emberek, viszont nem hiszem, hogy a nem-bináris identitás nemnek számít, mivel azt jelenti, hogy nem nő, és nem férfi. Mert technikailag két lehetőséged van amiként megszülethetsz, nő, vagy férfi. Ti mit gondoltok erről?2020. máj. 6. 17:58
11/15 anonim válasza:
Annyira nem lehet leegyszerűsíteni a nemeket kettőre. Biológialig sem. Léteznek interszexuálisok, más néven a hermafroditák. Ők olyan emberek, akiket nem lehet egyértelműen bekategorizálni az egyik nembe, vagy egyikbe se illenek bele. Ez megnyilvánulhat a hormonokban, nemi mirigyekben, kromoszómákban, nemi szervekben. A női kromoszóma XX, a férfi XY, de lehetnek ezekne mindenféle változatai. Pl.: XXY. Hallottam olyan emberről akinek volt működő női és férfi nemi szerve is.
12/15 anonim válasza:
" Hallottam olyan emberről akinek volt működő női és férfi nemi szerve is."
Van ilyen. Veleszületett rendelenesség. Általában ilyenkor még a csecsemő korban megoperálják, némely helyeken meg nem. A szegényebb területeken. India, Afrika...
13/15 anonim válasza:
Tök mindegy, hány nem van, amíg hagyod a másik embert élni úgy, ahogy akar. Hadd szeresse azt, akit akar és hadd öltözködjön úgy, ahogy akar. A lényeg, hogy ne származzon kára ebből... Ez lenne az optimális. Bármit is mondanak pár ezer éves régi dokumentumok (lásd Biblia)...
14/15 A kérdező kommentje:
10/13-as elmagyaráznád kérlek, hogy miért? :D
2020. máj. 23. 15:20
15/15 anonim válasza:
utólag, több év távlatában is jelezném hogy az interszexualitás sokszor csak pubertás korban derül ki, pl nincs méh a helyén kifejletlen herék vannak, vagy a vagina vakon végződik. Ilyenkor ha csak későn derül ki nem tudnak operálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!