Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Felsorolná nekem valaki mind...

Felsorolná nekem valaki mind a 90 gendert ami létezik?

Figyelt kérdés
Meg akarom tanulni fejből ha egyszer a gyerekem megkérdezné el tudjam neki mondani

2021. jan. 9. 14:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Én csak 64 darabot tudok felsorolni :D
2021. jan. 9. 14:55
 2/21 anonim ***** válasza:
34%
A kilencvenet nem tudom, de a kilencvenegyedik te vagy. Akinek erre van merevedése...
2021. jan. 9. 15:04
 3/21 anonim ***** válasza:
53%

2-féle biológiai nem létezik: férfi és nő. Persze nem kizárólagosak, a természetben előfordul, hogy az egyed egyszerre mindkettő vagy egyik sem. Ritka, 1 ezrelék alatti mutáció emberben is hímnősséget okoz, mert az evolúció így működik, hogy kísérletez.

Mentális rendellenességből meg végtelenféle létezik, ezt max akkor hozd fel a gyerekednek, ha pszichiáter akar lenni.

2021. jan. 9. 15:09
 4/21 anonim ***** válasza:
63%

Le vagy maradva, már 218 van.

[link]

2021. jan. 9. 15:28
 5/21 anonim ***** válasza:
60%

Három nem létezik:

- férfi

- nő

- bolond (aki nem tudja magát belesorolni a fenti kettőben)

2021. jan. 9. 15:31
 6/21 anonim ***** válasza:
56%

Felesleges megtanulni, mire végigolvasod már több van.

Találj ki amennyit akarsz azok is így csinálják akik a listát összeállítják. Mivel 2 valódi nem létezik meg olyanok akik nem egyértelműen sorolhatóak be az egyikbe valamilyen születési rendellenesség miatt, így felesleges azzal erőlködni hogy valamiféle értelmetlen, kitalált listán mi van és mennyi.

2021. jan. 9. 15:44
 7/21 anonim ***** válasza:
61%

Fel:

1. férfi

2. nő

2021. jan. 9. 15:47
 8/21 anonim ***** válasza:
56%

Megnéztem a linket.

Ba.szki ezek elmebetegek. Még zászlócskájuk is van. Beszarás.

2021. jan. 9. 16:44
 9/21 A kérdező kommentje:
Ha azt tanítom a majdani gyerekemnek, hogy ne legyen fluid fluxos vagy evil gender az homofóbiának számít?
2021. jan. 9. 17:21
 10/21 anonim ***** válasza:
53%
Egy normális kiegyensúlyozott gyereket nem érdekli ez a gender baromság. Miért kellene neki beszélni róla. Én arra tanítottam a fiamat hogy a lányokat kell megdugni, úgy hogy mindkettőnek legyen egy kellemes érzése. A végén ott tartunk, hogy egy fiúnak attól lesz kisebbségi érzése ha a bögyös szőke csajokat szereti.
2021. jan. 9. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!