Orbán Viktor vagy Márki-Zay Péter?
Please do not answer, just vote!
Kérlek ne írj!
NO COMMENT!
SZAVAZZ!
Thank you!
Nem volt opció, de én Gattyánra szavazok, mert azt ígérték, hogyha nyer, kapsz ingyen livejasmin krediteket és az önkormányzatokban félmeztelen kisasszonyok segítenek majd alapvető ügyintézésben.
Hajrá Gattyán Gyuri,
A farkamnak kell egy kis muri!
Ebből is látszik, hogy milyen kisebbségi csoport a túlreprezentált ezen az oldalon.
Pedig ők vannak kevesebben. Alig 30 kevéske százalék.
Na már vártam a nagypofájú Fideszeseket!
Majd ha nem marad diplomás fiatal az országban lehet obegatni!
Se orvos, se pedagógus, se mérnök se senki nem olyan hülye, hogy ebben a rendszerben szenvedjen! Na ez az amin el lehet gondolkodni!
Ha nekem nem hiszel kérdezd meg a fiatal ismerőseid, hogy Magyarországon képzelik-e el a jövőjüket! Még fogsz döbbeni, mennyien nem!
Utólag majd lehet gondolkodni!
Csak ti elvakult Fidesz szopkodok minden is beszopkodtok amit a médiában rátok tolnak! Már lement a szavazás szóval nem kell jönni a kamu ropagandával!
Jó étvágyat a hatósági áras csirkefarháthoz! Ennyibe nézi a vezéred az embereket!
Jó volt egy háborúzó ország miniszterelnökét nyilvánosan alázni, főleg mikor pont tegnap jelentek meg a videók hogy civil áldozatok zsakokban sorra az utcákon? Hanynom kell tőletek! Ja, hogy még kellett alázni mert Putyin főnök azt mondta!
Amiért harcoltak nagyszüleid 56-ben! Újra eljött! Meg is érdemlitek!
Tegnap a vezéred megint elkezdted a Brüsszelezést! Ja Brusszelezni kell mert elzártak a pénzcsapot! Vajon miért? Majd a következő az lesz, hogy utalni kell a gonosz nyugaton, csakis a Kelet! Ti meg ehhez asszisztáltok! Meg is érdemlitek a sorsotokat! Sötétagyú rabszolgák!
Én léptem, ebből nem kérek!
És igen, több ezren sőt tízezren hagyjuk el az országot! Elegünk volt!
Lehet jönni a dumával, hogy csomagolhatunk! Csomagulunk is! Egy szebb élet reményében, mert a saját sötét nemzetünkben szegyeljuk magunkat, mennyire kritikus gondolkodásra képtelen emberrel vagyunk körülveve!
Na pá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!