Az M1 azért reklámozza Mi Hazánkat és a Megoldás Mozgalomat, mert azok burkoltan a FIDESZ-KDNP-t segítik?
Figyelt kérdés
Bár nagyon nem nézek tévét, de a minap láttam, hogy az M1 egymás után leadott 3 rövid kampányvideót, ahol a FIDESZ- KDNP reklámja után még a Mi Hazánk és a Megoldás Mozgalom is szerepel.Sokan mondják, hogy a MH és a MM csak a mostani kormány kezére játszanak, hogy megosztják a nem kormánypárti szavazókat. Ha ez a 3 párt egymástól független, akkor miért nem kerül kampányvideó a közmédiába az Egységben Magyarországtól és a többi párttól? A kérdésem nem provokatív, csak eddig úgy tudtam, hogy az M1 és a közmédia java csak a mostani kormányt támogatja a kampányban, néhány kivételes esettől eltekintve.2022. márc. 31. 19:44
2/7 anonim válasza:
A Mi Hazánk már 2 éve nem is szerepelt se M1-en se máshol🤦♀️🤦♀️
Csak mostanában a választások miatt.Akkor MZP is fidesz bérenc?
Tyűha micsoda logika,az igen🤣🤣Ja nem MZP mini Gyúcsány
3/7 anonim válasza:
Ha a Mihazánknak sikerül ezzel fideszes szavazókat átcsábítani, akkor ellenzékiként én ezt nem bánom
4/7 anonim válasza:
Minden kamupárt a fideszt segíti.
6/7 anonim válasza:
Szerintem köteles a közmédia valamennyi adásidőt biztosítani minden pártnak
7/7 anonim válasza:
Igen, aki jobb oldali de nem fideszes, az inkább a mi hazánkra szavazzon mint a koalícióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!