Az ismerőseitek nagyrésze inkább ellenzék vagy kormánypárti?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 18:39
13/17 anonim válasza:
A barátaim vegyesek, főleg kormánypártiak.
A munkahelyemen főleg ellenzékiek, úgyhogy nekik azt szoktam mondani, hogy én is ellenzéki vagyok.
14/17 anonim válasza:
Ismerősök, barátok közt Kevés volt alapból a fideszes, de az elmúlt 2 év eseményei után már azok is az ellenzéki összefogásra fognak szavazni. Ahogy mi is a párommal, +az én és az ő családja is. Igaz, mi sosem szavaztunk a fideszre.
16/17 anonim válasza:
#10nek igaza van. Ezért mondja a #8 és a #13 a melóban, hogy a másik oldalon áll, és ezért hiszi itt sok válaszoló, hogy vele egy gondolkodású emberek vannak körülötte.
Komformizmus.
Erre jó példa még, hogy Újpesten mindenki Újpest drukker. De minimum annak vallja magát.
Felesleges ezen itt agyalni, ha a gyik népe irányadó lenne, az anonim közvéleménykutatók csak kiírnának ide egy kérdést.
17/17 anonim válasza:
Nekem az már bíztató jel, ha a fideszeseknek kell azt hazudni, hogy ellenzékiek, nehogy aztán szétszedjék őket a munkahelyen :) látszik, hogy a mentalitásotok már bármiféle kultúr közegben vállalhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!