Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A romániai elégedett levélszav...

A romániai elégedett levélszavazatok, nem befolyásolnak semmit. Más is így látja!?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy nem az ellenzék által lefénymásolt lapokat égettek el szándékosan, feltűnően ott, hogy ezzel befolyásolni próbálják a választást, amit nagy valószínűséggel elvesztenek.

1 - Honnan tudjuk, hogy az ott be X-elt szavazólapok helyett kire x-eltek be valójában?

2 - 30 db ilyen lap semmit sem befolyásol. Olyan mintha a választűs végén levonsz a 2 millió 800 ezer szavazatból 30-at akik egyébként sem biztos, hogy oda szavaztak volna. Befolyásol ez valamit érdemben?

Nem. Nem befolyásolja ez az eset érdemben a szavazás kimenetelét. Arra sincsen bizonyíték, hogy nem valakik szándékosan fénymásoltak és égettek el papírokat

2022. márc. 31. 14:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%
Aki szerint ez nem befolyásol semmit meg úgy egyáltalán a Fidesz minden csalására mindig ezt dobják be, á úgysem befolyásolt semmit, akkor a Fidesz ugyan miért csinálja ezeket ha úgysem befolyásolnak ezek soha semmit????? Gondolkodjatok már végre már akármekkora fideszesek is vagytok, ennyire nem lehettek egyszerűek.
2022. márc. 31. 16:15
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Csak határontúlról nem tud egy párt sem 5%-ot listáról összeszedni .Istenem ennyi buta tanulatlan embert..S ezek szavazhatnak..Úgy hogy még a választási tv.-t sem ismerik.
2022. márc. 31. 16:22
 23/31 anonim ***** válasza:
45%

LEBUKTAM, ÉN VOLTAM❗️Elmesélem, hogyan SEMMISÍTETTEM MEG (majdnem) az erdélyi magyarok ellenzéki levélszavazatait❗️👀

👉 Bekopogtattam az ellenzéki pártok erdélyi szavazóihoz. Profi vagyok, pontosan tudtam, hol kell kopogtatni!

👉 Elkértem a levélszavazataikat azzal a profi mesével, hogy “ne fáradjanak, majd én elviszem a postára, vagy leadom a konzulátuson!”

👉 Az ellenzéki szavazóknak felcsillant a szemük! Megköszönték a lehetőséget és átnyújtják a kitöltött szavazólapokat tartalmazó zárt borítékokat. “Köszönöm a segítséget! Csak felfelé!” - ezzel engedtek utamra.

👉 Néhány óra alatt végigjártam a teljes címlistát. Sajnos nincs túl sok ellenzéki szavazó Erdélyben, sokkal jobb lett volna több szavazatot (majdnem) megsemmisíteni…

👉 Az összegyűjtött borítékokkal kimentem a főút melletti illegális szeméttelepre. Profi vagyok! Biztos voltam benne, ha ott megszabadulok a borítékoktól, soha senki nem buktat majd le.

👉 Kiszórtam az építési törmelék közé a lezárt borítékokat!

👉 Rossz érzésem támadt! Mi van, ha ez így nem elég és valaki mégis észreveszi???? “FELGYÚJTOM!!” - jött a profi ötlet.

👉 Mielőtt meggyújtottam volna, kivettem a zárt borítékokból az ellenzéki szavazólapokat. Hiszen minden profi szavazatmegsemmisítő tudja, hogy egy borítékba zárt szavazólap nem ég olyan jól, mint a borítékból kiszedett szavazólapok.

👉 Meggyújtottam!🔥

👉 Megint rossz érzésem támadt! Nem akartam, hogy a hatalmas lángok lebuktassanak, ezért inkább gyorsan eloltottam a tüzet, sajnos így nem is égtek el teljesen a kitöltött ellenzéki szavazólapok. Profi!😉

👉 Volt még néhány, amelyik nem feketedett meg. Azokat összegyűrtem! Így a tuti!

👉 Visszaültem a kocsiba, hazamentem! Telefonon jelentettem a megbízóknak, hogy küldhetik a pénzt! Annyit kértem, hogy végül ne dollárban, hanem rubelben fizessenek!

❗️Nem hittem a szememnek ma reggel! Kinyitom a kedvenc hírportálom és ott a fotó a majdnem megsemmisített, majdnem felgyújtott, majdnem összegyűrt, majdnem elrejtett ellenzéki levélszavazatokról!

Valaki megtalálta! Ott a főút mellett, a temetővel szemben! Ilyen nincs!!

Majdnem profi vagyok❗️

Forrás: Németh Balázs vagyok

#nemethbalazshirei

#demokratikusmemek

#ÉRTÉKKÖZÖSSÉG

#STB

2022. márc. 31. 16:23
 24/31 anonim ***** válasza:
76%
Bírom amikor azok háborognak, akiknek az értő olvasás sem megy. Nem az öt százalék lesz meg a levelszavazatokbop, hanem az öt százalékhoz hiányzó minimális rész. Ha esetleg így másodjára sem lenne számodra értelmezhető, ha 4,95% jön össze az mkkp pártnak listáról, de ehhez hozzaadodna 0,5% "elveszett" levelszavazat, akkor akár hat képviselői helyet is elvehettek az mkkp párttól, pedig csak néhány szavazatrol beszélünk.
2022. márc. 31. 16:36
 25/31 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon szorítok MZP nek vasárnap!
2022. márc. 31. 18:02
 26/31 anonim ***** válasza:
14%
Úgy rúgoztok ezen a határontúli szavazatokon..Nem mindegy hogy 22 vagy 21 hellyel fog titeket a Fidesz újra megalázni hétvégén?:)
2022. márc. 31. 18:05
 27/31 anonim ***** válasza:
Én a Kutyáknak drukkolok! Megmondták ha bejutnak,ők se MZP-t ,se Orbánt nem fogják megszavazni.
2022. márc. 31. 18:06
 28/31 anonim ***** válasza:
[link] EZt informatikus mérnökként alátámasztom,hogy az URL alapján ez sajnos tényleg korábbi cikk..De ekkora hibát ejteni.. Nagy a kapkodás
2022. márc. 31. 18:20
 29/31 anonim ***** válasza:
50%

#23 Vaaaagy:

👉Te vagy az RMDSZ embere, akiket a levélszavazatok kézbesítésével bíztak meg.

Hisz, mint tudjuk, semmi baj, ha pártaktivisták gyűjtik be.

[link]

👉Amint összegyűltek a borítékok, átnézitek, hogy jó helyre jelöltek-e. Néha megcsúszhat az ember keze.

👉Hopp egy kolléga melléXelt.😥 Önzetlenül segítetek neki a megfelelő rublikába jelölt szavazólappal.

👉Micsoda szerencse, hogy se pecsét, se az eredeti boríték nem szükséges az érvényes szavazathoz.¯\_(ツ)_/¯

👉Kész borítékok mehetnek is tovább.✉️ De el kéne tüntetni a felesleges lapokat.

-Te Józsi, bzd má ki valahová!

👉Város melletti illegális szemétlerakó jó is lesz. Mehet is rá egy kis benzin.⛽ De azt a kurv... ilyen árakon?!?😲

👉Gyufát neki, oszt jóvanazúgy.

2022. márc. 31. 18:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Akár 2 mandátumot is eldönthetnek a levélszavazatok, és 2014-ben levélszavazatokkal lett kétharmad.

[link]

2022. ápr. 1. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!