A romániai elégedett levélszavazatok, nem befolyásolnak semmit. Más is így látja!?
Tételezzük fel, hogy nem az ellenzék által lefénymásolt lapokat égettek el szándékosan, feltűnően ott, hogy ezzel befolyásolni próbálják a választást, amit nagy valószínűséggel elvesztenek.
1 - Honnan tudjuk, hogy az ott be X-elt szavazólapok helyett kire x-eltek be valójában?
2 - 30 db ilyen lap semmit sem befolyásol. Olyan mintha a választűs végén levonsz a 2 millió 800 ezer szavazatból 30-at akik egyébként sem biztos, hogy oda szavaztak volna. Befolyásol ez valamit érdemben?
Nem. Nem befolyásolja ez az eset érdemben a szavazás kimenetelét. Arra sincsen bizonyíték, hogy nem valakik szándékosan fénymásoltak és égettek el papírokat
LEBUKTAM, ÉN VOLTAM❗️Elmesélem, hogyan SEMMISÍTETTEM MEG (majdnem) az erdélyi magyarok ellenzéki levélszavazatait❗️👀
👉 Bekopogtattam az ellenzéki pártok erdélyi szavazóihoz. Profi vagyok, pontosan tudtam, hol kell kopogtatni!
👉 Elkértem a levélszavazataikat azzal a profi mesével, hogy “ne fáradjanak, majd én elviszem a postára, vagy leadom a konzulátuson!”
👉 Az ellenzéki szavazóknak felcsillant a szemük! Megköszönték a lehetőséget és átnyújtják a kitöltött szavazólapokat tartalmazó zárt borítékokat. “Köszönöm a segítséget! Csak felfelé!” - ezzel engedtek utamra.
👉 Néhány óra alatt végigjártam a teljes címlistát. Sajnos nincs túl sok ellenzéki szavazó Erdélyben, sokkal jobb lett volna több szavazatot (majdnem) megsemmisíteni…
👉 Az összegyűjtött borítékokkal kimentem a főút melletti illegális szeméttelepre. Profi vagyok! Biztos voltam benne, ha ott megszabadulok a borítékoktól, soha senki nem buktat majd le.
👉 Kiszórtam az építési törmelék közé a lezárt borítékokat!
👉 Rossz érzésem támadt! Mi van, ha ez így nem elég és valaki mégis észreveszi???? “FELGYÚJTOM!!” - jött a profi ötlet.
👉 Mielőtt meggyújtottam volna, kivettem a zárt borítékokból az ellenzéki szavazólapokat. Hiszen minden profi szavazatmegsemmisítő tudja, hogy egy borítékba zárt szavazólap nem ég olyan jól, mint a borítékból kiszedett szavazólapok.
👉 Meggyújtottam!🔥
👉 Megint rossz érzésem támadt! Nem akartam, hogy a hatalmas lángok lebuktassanak, ezért inkább gyorsan eloltottam a tüzet, sajnos így nem is égtek el teljesen a kitöltött ellenzéki szavazólapok. Profi!😉
👉 Volt még néhány, amelyik nem feketedett meg. Azokat összegyűrtem! Így a tuti!
👉 Visszaültem a kocsiba, hazamentem! Telefonon jelentettem a megbízóknak, hogy küldhetik a pénzt! Annyit kértem, hogy végül ne dollárban, hanem rubelben fizessenek!
❗️Nem hittem a szememnek ma reggel! Kinyitom a kedvenc hírportálom és ott a fotó a majdnem megsemmisített, majdnem felgyújtott, majdnem összegyűrt, majdnem elrejtett ellenzéki levélszavazatokról!
Valaki megtalálta! Ott a főút mellett, a temetővel szemben! Ilyen nincs!!
Majdnem profi vagyok❗️
Forrás: Németh Balázs vagyok
#nemethbalazshirei
#demokratikusmemek
#ÉRTÉKKÖZÖSSÉG
#STB
#23 Vaaaagy:
👉Te vagy az RMDSZ embere, akiket a levélszavazatok kézbesítésével bíztak meg.
Hisz, mint tudjuk, semmi baj, ha pártaktivisták gyűjtik be.
👉Amint összegyűltek a borítékok, átnézitek, hogy jó helyre jelöltek-e. Néha megcsúszhat az ember keze.
👉Hopp egy kolléga melléXelt.😥 Önzetlenül segítetek neki a megfelelő rublikába jelölt szavazólappal.
👉Micsoda szerencse, hogy se pecsét, se az eredeti boríték nem szükséges az érvényes szavazathoz.¯\_(ツ)_/¯
👉Kész borítékok mehetnek is tovább.✉️ De el kéne tüntetni a felesleges lapokat.
-Te Józsi, bzd má ki valahová!
👉Város melletti illegális szemétlerakó jó is lesz. Mehet is rá egy kis benzin.⛽ De azt a kurv... ilyen árakon?!?😲
👉Gyufát neki, oszt jóvanazúgy.
Akár 2 mandátumot is eldönthetnek a levélszavazatok, és 2014-ben levélszavazatokkal lett kétharmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!