Ha ellenzékre X-elt levélszavazatok voltak a Marosvásárhelyi kidobott papírokon, akkor miért a Fidesz követett el választási csalást?
Én ezt nem értem.
104-es az IQ-m (mensa teszt), de ez nem lenne elég a helyzet megértéséhez?
Tény: Ellenzékre X-elt kidobott levélszavazatokat találtak.
Saját következtetésem: Ezek előre manipulált voksok, amelyek az ellenzékre mentek volna miközben a választás majd vasárnap lesz.
MZP kijelentése: meg kell őket semmisíteni
Saját következtetésem: el akarja simítani az ügyet azzal, hogy (ál)becsületességét igazolva megakarja semmisíteni miután kiderült, hogy ellenzékre adott szavazatokról van szó
Fidesz állítás: Az ellenzék égette el a kidobott levélszavazatokat
Na innentől elvesztettem a fonalat, totálisan nem értem az egészet.
Valaki elmagyarázná pontosan, részletesen, szájbarágósan?
(Amúgy diplomás vagyok és nem is Fideszes szóval hülye nem lehetek, de valahogy nem értem az egészet, miért a Fidesz követhetett el csalást, ha pont az ellenzékre szavaztak).
"104-es az IQ-m (mensa teszt),"
Eddig olvastam.
Ezek nem manipulált voksok, amelyek az ellenzékre mentek volna, nem a Fideszre.
Ezért dobatta ki a Fidesz.
"Saját következtetésem: Ezek előre manipulált voksok, amelyek az ellenzékre mentek volna miközben a választás majd vasárnap lesz."
Ezt miből gondolod? Külhonban hamarabb kell leadni a levélszavazatokat, nem vasárnap.
"MZP kijelentése: meg kell őket semmisíteni"
Úgy értette, hogy az összes levélszavazatot meg kell semmisíteni, mert amint ez az eset is mutatja, nem lehet garantálni a levélszavazás tisztaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!