Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is változott MZP...

Szerintetek is változott MZP kommunikációja?

Figyelt kérdés
Mintha az utobbi 1-2 hetben nagyot valtozott volna mzp kommunikacioja pozitiv iranyba. Megfontoltabb es vegre az erzelmekre is hat, ugyanugy ket polusuva teszi a kerdest (kelet-nyugat) mint ahogy orban teszi 12 eve (pl. jobboldal-baloldal). Tehat kvazi orban sajat eszkozeit kezdte el alkalmazni mzp. Bar kerdes nem e keso mar, de erzek most egy sokkal kompetensebb mzp-t, mint 1-2 honapja.

2022. márc. 30. 13:40
A kérdező szavazást indított:
Igen, pozitiv iranyba valtozott
Ugyanolyan
Nem, sot meg rosszabb is lett
30 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ékezeteket használhatnád.
2022. márc. 30. 13:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Telefonrol vagyok, ha el tudod olvasni akkor celba ert a kerdesem, a tobbi nem szamit. :)
2022. márc. 30. 13:42
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Igen, sokkal jobb lett. És az ország is jobb lesz a megszavazása után :)
2022. márc. 30. 13:44
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Az én telefonomon tudok írni, vidd vissza lehet kicserélik.
2022. márc. 30. 13:45
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Egyrészt telefonon is vannak ékezetek, másrészt nekem sokkal jobban tetszett a régebbi kommunikációja. Lehet, hogy Orbánt ezzel lehet legyőzni, de nekem pont ebből a leegyszerűsített kampányból, tőmondatos kampányszlogenekből van elegem. Lehet Orbán eszközeit használni, de ha ugyan úgy kampányol mint Orbán, akkor nem látok okot arra, hogy megválasszam, hiszen ugyan ott tartanánk vele is. VÁLTOZÁST akarok, nem Orbán-hasonmást.
2022. márc. 30. 13:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy későn változtatott. Ha októbertől végig így beszélt volna Orbánnak esélye sem lett volna ellene.
2022. márc. 30. 13:47
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Felhívta Deák Dánielt, hogy a telex meghazudtolta. Jobb lett tényleg?
2022. márc. 30. 13:48
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Igen, az utóbbi időben egyértelműen változott. Nekem személy szerint jobban tetszett a régi, mélyebb tartalmakat tartalmazó kampánya, de elfogadom, hogy az emberek többségét egyszerű üzenetekkel lehet megszólítani. Hiába mondott több órán keresztül okos dolgokat, az emberekhez az egészből 1-1 kiforgatható mondat jutott el.

#5: Azt azért ne feledd el, hogy nem MZP változott meg, csak a kommunikációja. Ha követted, akkor tudod, hogy milyen, mit szeretne. Az, hogy hogyan reklámozza illetve teszi eladhatóvá magát, most másodlagos.

2022. márc. 30. 13:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszett a régi, de 12 év agymosás után, csoda ha sokan felfogják, amit mond. Nálunk ennek nincs sikere sajnos.
2022. márc. 30. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

"Az, hogy hogyan reklámozza illetve teszi eladhatóvá magát, most másodlagos."

Nem, ez sem másodlagos. Igenis fontos, hogy egy miniszterelnök hogyan kommunikál. Legyen értelmes, felkészült, fejtse ki a gondolatait, vitatkozzon, érveljen. Ne egyszerűsítse le a valóságot, mert nem lehet, az élet és a politika is egy nagyon összetett dolog.

2022. márc. 30. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!