A fideszeseknek mi a véleményük erről a videóról?
Tényleg nem fogják fel, hogy átverik őket, vagy egyszerűen csak nem érdekli őket, örülnek ha a Fidesz így kampányol?
#1: Ti jöttök mindig azzal, hogy ott a videó, ezt meg ezt mondta. Most akkor tessék, itt vannak a valódi, vágatlan videók, összeszedve, nem is kell keresgélni. Meg lehet nézni, hogy mikor mit is mondott valójában. A videó nem hazudik.
Persze aki elfogult, mint ahogy te is, annak nyilvánvalóan mindegy, de talán nem mindenki az.
#5: Minden benne van, de sajnos helyetted nem tudom meghallgatni. De akkor legyél csak el az álomvilágodban, amit a szádba rágtak.
Mások azért remélem meghallgatják, a nem elfogultak pedig elgondolkodnak rajta.
#5 nem passzol a kocsmai stílus? Pedig orbán vitya elég jól el van a falusi komcsmai stílussal?
Nem kiabál riporterrel, csak egy megafonos dániellel, hogy mindig érthetően behallatszódjon a mikrofonba mit mond, az extra vágási, és direkt félremagyarázási kísérletek elkerülése végett.
#1 már mondtam párszor hogy olyan jó nektek komcsiknak, hogy az egész életetek röhögés. Irigyellek hogy ilyen nagyon egyszerű dolgokon tudtok röhögni, és nem magas a léc.
#8: Majd ha másokat próbálok lejáratni mondvacsinált indokokkal és vágásokkal, akkor leszek ugyanolyan.
Egyébként voltam már fideszes, de a jelenlegi Fidesszel már nem tudnék azonosulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!