Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék levonja a megfelel...

Az ellenzék levonja a megfelelő következtetést a vasárnapi zakóból?

Figyelt kérdés
Már nekem kínos, ha nem lenne ilyen fontos tét, mint a haza sorsa, akkor már én is azt mondanám, hadd nyerjenek már egyszer, legalább lebőgnének és csitt lenne egy darabig.
2022. márc. 30. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
De Kérdező, nem csak Ferinek, hanem a Fidesznek is le kell vonni a megfelelő következtetést. A Fidesztől az lenne a legjobb döntés 2022 után, hogy valahogy az átlagemberek életszínvonalát radikálisan megnővessze, az átlagembert ne szorítsa ennyire, ne legyen elégedetlenség a köznépen belül. Azért azt fel kell fognotok, hogy 2,5-3 millió embernek valami nem tetszik a Fidesszel kapcsolatban. Ezeknek az embereknek a száját akkor tudnátok befogni, ha radikálisan megnőne az életszínvonal. Radikálisan emelni a béreket, és az árakat leszorítani, ahogy lehet. Közben tudnának még Lölőék is aratni, csak egy kicsit kevesebbet. A politikai légkörben pedig egyfajta szigorításokat csinálni, avagy ha szerveződni kezdene egy új ellenzék, akkor azt azonnal szétverni.
2022. márc. 30. 13:46
 12/16 A kérdező kommentje:

11-es: látszik, hogy neked nem túl erős a közgazdasági vénád, egy közgazdasági vámpír nem nagyon tudna ráharapni, meg se találná...

ezért minuszpont jár

2022. márc. 30. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Most már muszáj lesz!
2022. márc. 30. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig itt csak akkor lenne bajban a Fidesz, ha túl alacsony lenne az életszínvonal. Emellett egyre ravaszabb eszközök fognak kelleni az új ellenzék ellen. Ez a régi ellenzék nem jelent rizikót, de egy új, Fletó nélkül valós kockázatot jelentene, az új ellenzék ellen pedig azonnal fel kellene a kormánynak lépni, még időben.

2022. márc. 30. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
22%

11.

Ha vasárnap negyedszer is megnyeri a választást a fidesz,abból szerinted milyen következtetést kellene levonnia?

Segítek: azt, hogy jó az irány. Függetlenül attól, hogy te nem úgy látod.

"A politikai légkörben pedig egyfajta szigorításokat csinálni, avagy ha szerveződni kezdene egy új ellenzék, akkor azt azonnal szétverni."

Ne haragudj,de ezt én jó ideje elkötelezett fidesz-szimpatizánsként se tudom támogatni. Semmi kifogásom nem lenne az ellen, hogy létrejöjjön egy tehetséges, komolyan vehető alternatíva. De amíg ezeket szavazgatjátok be a parlamentbe, addig olyan nem lesz. Amúgy ezekkel sincs bajom, mert szórakoztatóak.

2022. márc. 30. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Te lehet, hogy örülnél, de a legtöbb fideszes a háta közepére sem kívánna egy valóban jó ellenzéket, mert az rizikót jelentene a hatalmukra. Én a Fidesz szemszögéből nézve mondtam azt, hogy egy új ellenzék létrehozását mindenáron meg kellene akadályoznia a NER-nek, attól függetlenül, hogy én kire szavazok, kire nem. Szigorúan csak szakmai szemmel nézve. Őszintén meglepne, és végzetes szakmai hibának tartanám, ha Orbánék hagynák, hogy 22 után egy erős ellenzék alakuljon ki, amely reális veszélyt jelentene rájuk, és talán az országnak se feltétlen az lenne a legjobb, ha leváltódna a Fidesz ebben az évtizedben.

2022. márc. 30. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!