Hogyan kell érvénytelenül szavazni a népszavazáson?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 21:04
12/19 anonim válasza:
#9 Velemenye mindenkinek van csak az a kerdes a statisztika meg a valosag egyezik-e vele attol, hogy a szexualis bealitottsag nem megmasithato attol a lgbt mozgalom nyomasa minden korosztalyban illetve a kulturaban ugy unblock egyertelmuen megnovelte ennek a jelensegnek a tuldiagnosztizalasat
Depresszios a gyerek ? BIZTOS ROSSZ TESTBE SZULETETT ADJUNK NEKI HORMONT!
Csak az nem latja a statisztikak kozott az osszefuggest aki nem akarja ideologiai erdekbol. Te fanatikus fasz
13/19 anonim válasza:
21:35
Igaz nem a #9 vagyok de kénytelen vagyok megvédeni utolsó mondatod miatt, te hogy beszélsz másokkal?
5 nap és leváltjuk ezt a gyűlöletpropagandát!
15/19 anonim válasza:
#12: Miből gondolod, hogy túl van diagnosztizálva?
17/19 anonim válasza:
Ha üresen adnád be az is az, de akkor megszaladhat valaki keze. Ha rajzolsz rá, vagy csak egy kérdésnél ikszelsz kettőt akkor is érvénytelen
18/19 anonim válasza:
A lényeg, hgoy üresen nem szabad hagyni, mert akkor utolag lehet vele manipulálni. Mindent be kell rajta ikszelni.
19/19 anonim válasza:
17 voltam, utánanéztem hogy a rajzolás ellenére még érvényes, bocsánat. Húzz nyolc ikszet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!