Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy anno...

Mit szóltok hozzá, hogy anno 0rban a 13.havi nyugdíj adása ellen szavazott?

Figyelt kérdés
[link]

#lopás #korrupció #Hazug tolvaj #Ellopja a szemünket is
febr. 3. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Aki szélkakas, az szélkakas. Csak ennyi. Akkor a balosoknak (Viktorta szerint) mindig keresztbe kellett tenni. Mostmeg?

Játssza, hogy: "Mi megvédgyük a nyogdíjasokat!".

febr. 3. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, pont azért nem szabad ilyen random facebook fas..ágokat elhinni, mert pont úgy pofára lehet esni miatta ahogy ez most veled történt. Ugyanis egy nagy kamu az egész.

Itt meg is nézheted az akkori szavazás eredményét, ki szavaztak igennel és kik nemmel.

[link]

[link]

Az IGEN gombot nyomta meg Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Fónagy János, Németh Zsolt, Farkas Flórián, Répássy Róbert, Tállai András.

NEM-mel szavaztak akkor Rogán Antal, Semjén Zsolt.

A többiek a felsorolásból - azaz 10 ember - nem is szavaztak aznap sehogy!

Vagyis te simán elhittél egy hazugságot, miközben a 19 politikusból 10 nem is volt ott a szavazáson, 2 szavazott csak NEM-mel, azonban 7 IGEN-nel.

febr. 3. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
febr. 3. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

#3 Konkrétan betettem a linkjét annak a parlamenti szavazásnak amiről a kérdező betette a linket a kérdésébe. Ott van ki szavazta meg és ki nem.

Mit akarsz még ezen felül?

febr. 3. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Hovy személy szerint Orbán épp hova szavazott, azt nem tudom. Arra viszont határozottan emlékszem, hogy a Medgyessy kormány idején a fidesz nem szavazta meg a 13. Havi nyugdíjat, majd a választási kampányban már 14. Havit is ígért.

Megjegyzem, normális nyugdíjak esetén felesleges volna ez az egész 13. Havi nyugdíj nevű parasztvakítás.

febr. 5. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Sőt, arra is emlékszem, hogy ugyanaz a fidesz, amelyik nem támogatta a 13. Havi nyugdíj bevezetését a Medgyessy kormány ideje alatt, ugyanez verte ki a palávert, amikor Bajnaiék felfüggesztették.

És nekem tulajdonképpen az ilyenektől van hányingerem.

febr. 5. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

#5 "

Hovy személy szerint Orbán épp hova szavazott, azt nem tudom."

Mi az hogy nem tudod? Most mutattam meg és a linket is betettem ahol le is ellenőrizhetnéd.

Tudod, csak nem akarod tudomásul venni, hogy a kérdés szimpla hazugság.

febr. 5. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 már bocs, de a kérdező kérdésére válaszoltam. Nem nyálazom át mindig a válaszokat.
febr. 5. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!