Szerintetek van köze MPZ-nek Gyúrcsány Ferenchez?
Figyelt kérdés
Mert szerintem abszolút nem bábja MZP.2022. márc. 28. 16:51
A kérdező szavazást indított:
Szerintem MZP Gyúrcsány bábja
Szerintem MZP nem Gyúrcsány bábja
30 szavazat
1/7 anonim válasza:
A "báb" szó nyilván túlzás, de MZP mára egy eszközzé vált Gyurcsány kezében, hogy visszatérjen a hatalomba, még akkor is ha a történet nem így indult.
3/7 anonim válasza:
Nem a bábja, MZP nem is az a típus, akit nagyon irányítani lehetne. A kormányváltáshoz kölcsönösen egymásra vannak utalva, kb ennyi a kapcsolat közöttük. Ettől még nem lesz egyik sem a másik bábja.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a helyzet kacifántosabb. MZP az USA bábja, ahogy pl. Zelenszkij is.
5/7 anonim válasza:
Szerintetek miért engedte,hogy ilyen sunyi módon kicselezte Dobrevet az előválasztáson? Ugye Dobrev egyértelmű ,hogy Gyurcsány, MZP meg azzal haknizott,hogy ő nem Gyurcsány embere.
6/7 anonim válasza:
Szerintem szánalmas dolog Fletót ennyire megemelni.
Ha akkora spíler lenne mint amit aa hazug fideszeses propaganda nyom, Orbán és a bandája már rég nem lenne sehol.
7/7 anonim válasza:
Még a Fidesz emberei is mondták, hogy azért nem nyerhet MZP, mert ő nem Gyurcsány embere. Már fel voltak készülve Karácsony lejáratására, amikor váratlanul ő nyert. Akkor hirtelen átálltak arra a narratívára, hogy ő is az ő embere. Mintha olyan elképzelhetetlen dolog lenne, hogy valaki nem támogatja a Fideszt, mert kiábrándult, de Gyurcsányt sem szeretné vissza. Pedig sokan vagyunk így, MZP is. Látszik a videókban is, hogy önálló véleménye van mindenről, ezeket nem betanult szövegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!