Jó ötletnek tartod a Mi Hazánk roma ellenes terveit: szibériai bérrabtartás, halálbüntetés, családtervezési hivatal?
Lehet van több minden is a tarsolyukban, én erről a háromról tudok. Mind burkoltan roma ellenes intézkedés. Az első, hogy a roma bűnözőknek Oroszországban, Szibériában kelljen letölteniük a rabságukat. Az ottani szigor miatt 10-szer is meggondolnék, hogy elkövessenek-e bűntényeket csak úgy brahiból, ahogy szokták. A másik a halálbüntetés, például a Mi Hazánk követeli a Deák Ferenc téri roma kettős mészárlás elkövetőjének kivégzését, arra hivatkozva, hogy amikor kikerül a börtönből pár év múlva, újra ölni fog.
A családtervezési hivatalnak pedig az lenne a lényege, hogy egy állami szervezet döntené el, hogy jár-e családtámogatás, családi pótlék, adókedvezmény stb. az alapján, hogy a szülők mennyire dolgosak, jóravalóak, milyen az előéletük. Mert ha csak felelőtlenül szaporodnak a semmire, úgy hogy nem is dolgoznak, nem iskolázottak még 8 elemit sem végeztek el, akkor nem támogatnák semmilyen állami pénzzel. Ha meg lopnának, akkor mennének Szibériába a börtönbe.
Ezeket te jó intézkedéseknek tartanád?
Én ismertem tejfehér c.gányt is! Nem a bőrszínen múlik (ami egyébként rasszizmus 😁) hanem hogy hogyan viselkedik!
#30vagyok.
Nem akarok nagyon belefolyni a beszélgetésbe, de én A VIII. kerületben élek, és a viselkedése, a képeken a pózok, amit a pózokkal akar sugallni...
Ez egy "sukár csávó" így a cigányok pózolnak.
26
Létezik egy olyan jelenség hogy elcigányosodoás.
Csak egyesek tagadják a valóságot.
Ezért is fog most vasárnap bejutni a parlamentbe a Mi Hazánk többek között.
Cs Krisztián nonstop cigányokkal posztolt, cigányosan pózolt, tipikus ököllel beállás(Boyka jelenség,képe alatt a következő szöveg:speciálba a rémkirály-ez megint full cigány szöveg. Nekik valamiért fontos keménynek mutakozni,ijesztgetni,ez is oriási különbség,és probléma),és egy cigány csapat része volt. Mindent megtett hogy cigányként viselkedjen,és annak kezeljék.
Ezért mi is annak tartjuk!
Az a csapat egyik echte ,született cigány tagja amúgy szanaszét rugdosta a földön haldokló, szíven szúrt magyar srácokat.
Ez volt az egyik jóbarátja: [link]
A szibériai bérrabtartás pl a politikusbűnözőknek, illetve a keményebb bűnözőknek gyilkosok, erőszaktevők, pedofilok járna. Ha azt nézzük, hogy egy ilyen intézmény eléggé elrettentheti a rosszalkodókat, már megérné. Ha meg nem zavarja, és tovább csinálja, akkor szenvedjen, illetve dolgozzon meg az eltartásáért!
A halálbüntetés ugyanez. Aki brutálisan meggyilkol valakit, vagy esetleg több emberrel végez, azt ki lehetne végezni. a legtöbb ilyen nem változik meg. Drasztikusan visszaesne az ilyesféle bűncselekmények száma, ha megfelelő súlyú ítélettel kellene szembe néznie az elkövetőknek.
A családtervezési hivatal meg ugye annyiban vonatkozna a romákra, hogy nem vállalnák a 8. gyereket úgy, hogy kb nincs munkájuk a szülőknek. Esetleg közmunka. Megélhetési gyerektartás volna az egész, az meg a gyereknek sem jó, függetlenül a származásától.
Érdemes kidolgozni ezeket, de alapvetően jónak tartom őket.
36#
Azért a magyar politikában igencsak jelen van a korrupció. Ez szerintem azért is lehetséges ilyen mértékben, mert nincs senki megbüntetve. Vagy csak kevesen. Itt nem az évszámon van a hangsúly. A régi időkben is rengeteg jó dolog volt/lehetett. Ezeket érdemes lehet továbbgondolni. Vagy modern köntösben átültetve alkalmazni. Az, hogy Szibériába küldenek embereket elismerem, hogy kicsit meredek. De az is meredek, hogy ezermilliárdok vannak lassan elcsalva. Persze ez a kisembereknek már akkora szám, hogy kb nem is tudnak vele mit kezdeni.
Ártatlanokat mindig ítéltek el, és el is fognak. Ez az igazságszolgáltatás mellékes rossza. Sosem lesz olyan rendszer, ami tökéletes lesz. De amíg egy gyilkosságot meg lehet úszni néhány évvel (mikor közben vannak esetek, nem is egy, amikor valami kevésbé súlyos bűncselekményért meg csomó évet kapnak, pl Budaházyék), addig talán jó ötletnek tűnhet komolyabban megbüntetni a gyilkosokat is.
A családtervezés meg alapból úgy kezdődne, hogy a gyereknek/gyerekeknek megfelelő környezetet kéne biztosítani. Ehhez általában kell 2 szülő. Mindkettőnek legyen jó esetben munkája (amivel eleget is keresnek). Megfelelő otthon, tiszta környezet. És a nevelési morál is fontos. Ezek sokszor a romáknál nem valósulnak meg maradéktalanul. Persze nem csak náluk fordul elő ezek hiánya. De rájuk jellemző az, hogy már egy 30 éves nőnek 8 gyereke van, úgy, hogy az apa sűrűn látogatja a börtönt. Nem ezt kell támogatni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!