Jó ötletnek tartod a Mi Hazánk roma ellenes terveit: szibériai bérrabtartás, halálbüntetés, családtervezési hivatal?
Lehet van több minden is a tarsolyukban, én erről a háromról tudok. Mind burkoltan roma ellenes intézkedés. Az első, hogy a roma bűnözőknek Oroszországban, Szibériában kelljen letölteniük a rabságukat. Az ottani szigor miatt 10-szer is meggondolnék, hogy elkövessenek-e bűntényeket csak úgy brahiból, ahogy szokták. A másik a halálbüntetés, például a Mi Hazánk követeli a Deák Ferenc téri roma kettős mészárlás elkövetőjének kivégzését, arra hivatkozva, hogy amikor kikerül a börtönből pár év múlva, újra ölni fog.
A családtervezési hivatalnak pedig az lenne a lényege, hogy egy állami szervezet döntené el, hogy jár-e családtámogatás, családi pótlék, adókedvezmény stb. az alapján, hogy a szülők mennyire dolgosak, jóravalóak, milyen az előéletük. Mert ha csak felelőtlenül szaporodnak a semmire, úgy hogy nem is dolgoznak, nem iskolázottak még 8 elemit sem végeztek el, akkor nem támogatnák semmilyen állami pénzzel. Ha meg lopnának, akkor mennének Szibériába a börtönbe.
Ezeket te jó intézkedéseknek tartanád?
Milyen roma ellenes?
Meg, mi az hogy a romákat küldené Szibériába?
Ez sehol sincsen leírva.
Bűnözőkről van szó.
Ja hogy ti, hogy hogy nem, összekapcsoltátok automatikusan a romákkal a bűnözés fogalmát.
Vajon miért...
Ez sosem a romákról szólt a mihazánknak. Egy náci párt valakit utálni kell.
Erre jó példa volt a deák téri késelés, mert a cigányozás a mihazánktól, majd amikor kiderült, hogy magyar volt, akkor elkezdték magyarázni, hogy miért volt mégis cigány szerintük.
Akik így gondolkodnak, azok sosem a romákért dolgoznak, hanem ellenük.
A felzárkóztatáshoz, illetve az ellentétek csökkentéséhez pont az kell ,hogy az ilyen emberek ne kerüljenek nagy platformokra, vagiys a mihazánk megszünése segíteni a romákat.
Én is támogatom hogy a bűnözők szarmazási nyilvántartását,tudjuk!
Beszédes lenne!
Te miért tartasz tőle? Mit gondolsz kik lesznek felül reprezantálva?
"és folyton azzal kampányolnak hogy nem leszünk cigányország"
Tekintve hogy a cigánytöbbségű települések zömén milyen az élet, baromira remélem hogy tényleg neme leszünk azok...
Te miért akarod hogy azok legyünk?
"amikor kiderült, hogy magyar volt, akkor elkezdték magyarázni, hogy miért volt mégis cigány szerintük."
Továbra is cigány volt az elkövető...
Nem, pont az volt a legnagyobb hír körülötte, hogy cigánybűnözést skandáltak a nácik a városban már azok után is ,hogy kiderült, hogy nem volt roma az elkövető
Ez amúgy több helyen is leírták:
Majd pedig amikor megkérdezték a mihazánkat, hogy miért (ők se állították, hogy a származása roma), azt mondták, mert cigányként viselkedett.
Ezt rasszizmusnak hívják, így viselkednek a nácik, fasiszták. És aki így válaszol, az nem akar jót a romáknak, nem az ő érdekeiket képviseli.
Cs.Krisztián és a cigó pofája:
Erről van szó magyarokat szúr le a cigány, erre a média egyszerűen még a magyarokra fogja.
Én nem ismertem a sztorit, de a képek meggyőztek, ez az ember cigány, mindegy mit mond magáról.
Képek alapján nem roma. Ha megnézed, ahol sötétebb egy kicsit is a bőre ott a világítás rossz, ahol normális világítás van, ott teljesen fehér.
Egyébként nem azért, de nem egy ennél sötétebb bőrű teljesen magyar ismerek. Akár vidéken (egésznap a földeken van), akár nagyvárosban (nyáron kb. kiköltözik a tenger partra).
Szóval nem ez még mindig engem bizonyít. De tényleg cuki, ahogy bizonyítékot linkelsz, ami engem támaszt alá. Kicsit sem égő. :D
Pont ez volt a legnagyobb hír mikor a c.gány politikus elismerte hogy van c.gánybűnözés! Akkor gondolom ő is rasszista mi? Meg ő is náci mi? Hogy őt idézzem: Mindenki rasszosza ebbe az országba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!