Miért kellett meghekkelni bizonyos híroldalakat? Mi volt a cél vele?
2022. márc. 28. 15:26
1/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, de szerintem visszafelé fog elsülni. Ne külföldi hackerek döntsék el, mi az igazság, és mi jelenhet meg a magyar sajtóban, és ne nyomjanak a képünkbe VV Zsolt meg MZP propagandát.
2/9 anonim válasza:
Nagyon jól tették csak így tovább.
3/9 anonim válasza:
Gőzöm sincs, viszont sajnos nem meglepő.
4/9 anonim válasza:
Nyilvánvaló, kiknek az érdeke, így azt is lehet tudni, kiknek a keze van benne.
5/9 anonim válasza:
Őszintén szólva már azon se lepődnék meg, ha saját maguk csinálták volna ezt, hogy ezzel is csak maguk mellett érveljenek, hogy "külföld (Soros) ne avatkozzon bele a választásba"
6/9 anonim válasza:
Miért is kellje érdekelje az EBESZ-t ez?
7/9 A kérdező kommentje:
Ha már a választások tisztasága miatt aggódnak, akkor ne csak egy irányba aggódjanak...
2022. márc. 28. 15:56
8/9 anonim válasza:
Most olvastam kommentként a mandíneres linknél.
"...illegális egy ilyen hackertámadás? persze.
erkölcstelen? háát.. minimum véleményes. adóforintokból fenntartott újságokba miért ne írhatna bármely adófizető?
képesek lennének az ellenzéki pártok egy ilyen hackertámadásra? kizárt."
Mélyen egyetértek.
Jucika meg inkább azért aggódjon, hogy az M1 4 évente csak 5 percet biztosít az ellenzéki pártoknak, hogy élőadásban megnyilvánuljanak.
9/9 anonim válasza:
Mit aggódsz? 99%-ban a kormány uralja a médiát, kiesett fél nap és máris megy a sírás?
Addig is elköltenek még 90 milliót facebook hirdetésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!