Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szégyen ma Magyarorszégon ha...

Szégyen ma Magyarorszégon ha valakinek a nagyszülei kommunisták voltak az 50-es években?

Figyelt kérdés
Csak mert valaki elmesélte ezt egy haveromnak, hogy öregapám ilyen meg olyan volt, meg még talán gyilkolt is, aztán csodálkozott hogy leüvöltöttem a fejét, egyrészt semmi közöm nekem ehhez, másrészt meg kit érdekel...

2022. márc. 27. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem marhára nem izgat.
2022. márc. 27. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
2%
Nem. Az a szégyen ha kulákok voltak.
2022. márc. 27. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Dobrev nagyapja is ávós volt, oszt milyen jól el van. Donáthnak is valami komcsi főgengszter volt, mégis el van.

A te nagyfaterod ki volt a kommunista rendszerben? Mert lehet tényleg nem bántott senkit, csak ott parádozott a pártgyűléseken, az még nem bűn. De ha gyilkolt is, neked ahhoz semmi közöd, nem tehetsz róla.

2022. márc. 27. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem is volt tilos gyilkolni, tehát az sem bűn.
2022. márc. 27. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Merkel a német kancelár is az volt ingyen kapot mindent oktatás aki meg nem volt párt tag az fizethetet mindenért.Kb olyan mint ha ma ner lovag lenél még szép hogy, szényen.
2022. márc. 27. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Kapitalistának lenni sokkal nagyobb szégyen.
2022. márc. 27. 21:21
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem senki nem felelős a nagyszülei és szülei bűneiért, hiábiért, ha ő maga már más utakat jár. Sajnos mivel ők nevelték fel, ezért lehet ő is hasonló gondolkozásúvá válik, de vannak kivételek is. Szerintem senkinek a felmenői nem voltak makulátlanok, mindenkinek lehet olyan felmenője, akit szégyellne. De nem szabad ezek miatt bűntudatot érezni, hanem tenni azért, hogy ő jobb ember legyen.
2022. márc. 27. 21:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából egy nagy senki volt, egy kisebb falu első embere, aztán meg már az se csak párttag maradt, nem bántott senkit, ha jól tudom, padlásokat söpört le azt mondták, aztán kb ennyi. 56 után után se mószerolt be senkit, pedig lett volna rá lehetősége.
2022. márc. 27. 21:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki bármiért szégyelli a nagyszüleit főleg ilyenért az húzza már le magát a klotyón!
2022. márc. 27. 21:33
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es nem szégyellem őket egyáltalán, csak vannak gyökerek, akik ennyi év után is ilyennekkel foglalkoznak.
2022. márc. 27. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!