Tudok esetleg online szavazni április 3.-án?
Ha nem a Fideszre teszed a voksot akkor jól is teszik, hogy nem engednek szavazni. Még ott a tojás a fenekeden, ők jobban átlátják a helyzetet.
Most az országunk sorsa a tét és azt csak a Fidesz védi meg
#21. Nagyon humoros vagy. Jót nevettem. Attól, még hogy te a Fidesszel szimpatizálsz, nem jelenti azt, hogy másnak is azzal kellene.
Ha jobban értenél a közgazdasághoz rájönnél, hogy nem a Fidesz a világ közepe, mondom én ezt Függetlenként.
Szavazz akkor az ellenzékre, hiszen Rád is szükség van! Átveszed a szavazólapot, bemész a szavazófülkébe, ahova jogszabály szerint csak te egyedül mehetsz be, anyád pl nem. Ha bemegy, az SZSZB figyelmezteti. Behúzod az ellenzékre az X-et és bedobod. Nekik meg azt mondod, hogy rájuk szavaztál. Az SZSZB előtt nem csinálhatják meg azt, hogy pl kiveszed a borítékból és megmutatod. Ilyen nincs. Felnőtt ember van és vannak jogaid és ugyanúgy a TITKOS SZAVAZÁSHOZ is jogod van! Vagy ha nem hiszik el és képet kérnek pl, bemész, behúzod a fideszt, lefotózod és kérsz egy új szavazólapot, az rontott lesz és az új szavazólapot dobod be. Sajnos idén már le lehet fotózni a szavazólapokat.
Légyszi állj már ki magadért. Csak egy picikét kéne.
8-as, mozgóurnát csak olyan emberek kérhetnek, akik pl. kórházban vannak a szavazás napján, vagy betegségük okán nem tudnak elmenni a szavazóhelyiségbe.
Ezen kívül azok, akik fogvatartottak (előzetes, stb.)vagy akik börtönben vannak, és nincsenek eltiltva a közügyektől.
A kérdező szépen elmegy szavazni, mert ahogy itt már többen is leírták, van szavazati joga, és ezzel élhet, sőt élnie is kell, ha nem akarja, hogy mások döntsenek a feje felett.
(Most ezt pártállástól függetlenül írtam.)
A szüleinek pedig vagy megmondja vagy nem, hogy kire szavazott. De egyáltalán nem köteles erről beszámolni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!