Tudok esetleg online szavazni április 3.-án?
Figyelt kérdés
Nagyon szívesen elmennék szavazni, de a szüleim nem engedik mert nem arra a pátra akarok szavazni mint amire ők akarnak... Hiába vagyok már 18 éves nem engedik... Ezért szeretnék online szavazni csak nem tudom hogy az mennyire lehetséges.. Kérlek segítsetek2022. márc. 27. 16:12
11/27 anonim válasza:
16:27
Ők a Fideszesek, vagy te, kérdező? Melyik város?
12/27 anonim válasza:
#9-es vagyok. Ne veszekedjetek -e miatt, mindenki tartsa tiszteletben a másik politikai véleményét! Ha városban laksz kb 10 perc alatt már tudsz is szavazni.
13/27 anonim válasza:
Jó aki olyan hülye hogy elmondja hogy kire szavaz az jobb ha nem is szavazhat.
Azt is elmondod a szüleidnek hogy mire recskázol?
Ezek magánügyek, öreg. Politika, vallás, egészségügyi állapot ebbe csak az idióták avatják be random rokonaikat meg ismerőseiket.
14/27 A kérdező kommentje:
Hát jó baszki ne veszekedjünk akkor mondd meg a szüleimnek ők nem tartják tiszteletben az én döntésemet.. De. Ég mindig nem fogjátok fel higy nem akarják higy elmenjek szavazni
2022. márc. 27. 16:34
15/27 A kérdező kommentje:
13-as nem kellett nekem elmondani semmit hogy tudják.
2022. márc. 27. 16:36
16/27 anonim válasza:
Találd már fel magadat légyszíves. Van szavazati jogod, nem? Felnőtt korú vagy, nem? Akkor?
17/27 anonim válasza:
Jogod van hozzá, olyan nincs, hogy nem engedik. Ezért még fel is jelenthetnéd őket, hiszen korlátoznak a jogaid gyakorlásában.
Ráadásul a szavazás titkos, nem mondhatják meg hogy kire szavazz, és te sem vagy köteles tájékoztatni őket a döntésedről.
Online nem lehet szavazni, csak személyesen, az előzetesen megadott helyszínen és időpontban.
18/27 A kérdező kommentje:
Jó hagyjatok
2022. márc. 27. 16:38
19/27 anonim válasza:
Figyelj, ezt hiába kérdezed meg tőlünk, mindenki ugyanazt fogja mondani, mivel van szavazati jogod. Innentől rajtad múlik.
20/27 anonim válasza:
Azt mondod, hogy találkozol valakivel vagy boltba mész, helyette meg szavazol. Mibe fogadunk, hogy fideszesek a szülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!