Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, Mi az amitől...

Fideszesek, Mi az amitől legjobban féltek egy esetleges kormányváltás esetén?

Figyelt kérdés
Mik azok a dolgok konkrétan amik negatívan befolyásolnák az életeteket?

2022. márc. 27. 14:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
39%

"Ez az ellenzék adót emelne dolog csupán egy fideszes mítosz."

Lehet, hogy te 20 éves vagy, de én nem. Én ott voltam, saját bőrömön tapasztaltam. Sajnos nem mítosz.

2022. márc. 27. 15:01
 12/27 anonim ***** válasza:
43%

"Nem hinném, hogy az Európa szerte jelenleg legmagasabb 27%-os áfát és a szintén rekorder 38-40%-os SZJA-t tovább emelnék."

Simán.

"idővel csökkentenék"

Aha, majd a következő választások előtt pár hónappal...

2022. márc. 27. 15:01
 13/27 A kérdező kommentje:
Orbán se csökkentett adót egyszer se csak úgy megjegyzem és a jelenlegi adórendszer egy elavult szar. Csak az ügyeskedőknek kedvez akiknek így is sok pénzük van. Ha ezen bármi módon változtatnának,a z csak pozitív lehetne.
2022. márc. 27. 15:04
 14/27 anonim ***** válasza:
17%

"Ha ezen bármi módon változtatnának,a z csak pozitív lehetne."

Alig vagy elvakult...

2022. márc. 27. 15:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
hogy nem épül több stadion
2022. márc. 27. 15:05
 16/27 A kérdező kommentje:
Aki 120-200 ezer nettót keres az csak szív a jelenlegi rendszerrel és valljuk be, pont az ilyen keresetűekből vannak a legtöbben. Akkor nem értem mi ez a nagy félelem az adórendszer megváltoztatásától. A többséget pozitívan érintené. bár aki fusizott eddig annak valóban lehetnek meglepetések...
2022. márc. 27. 15:06
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
Fideszes munkahelyeken biztos hogy lesz valami változás, ha ezeken a helyeken új főnök lesz, az elvárások is megváltozhatnak, ami esetleg elbocsátásokkal járhat.
2022. márc. 27. 15:07
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

"Aki 120-200 ezer nettót keres az csak szív a jelenlegi rendszerrel és valljuk be, pont az ilyen keresetűekből vannak a legtöbben. "

Épp ellenkezőleg, a kétkulcsos adó felső kulcsa abszolút nem érinti őket se ide, se oda. Ugyanakkor kiesnek a képzeletbeli adómentes minimálbérből is, hiszen a gyakorlatban nem létezik ember, aki minimálbért keres. Mindenkit többre számolnak legalább 1 forinttal, hogy az ilyenekből ki lehessen bújni. Pont ugyanolyan ostoba kampányfogás, mint Orbán hülyeségei. Egyik kutya, másik eb.

2022. márc. 27. 15:09
 19/27 anonim ***** válasza:
93%

"Aki 120-200 ezer nettót keres az csak szív a jelenlegi rendszerrel"

Nem, az eddig érezhette, hogy ha többet keres, akkor is csak ugyanannyit adózik arányaiban, tehát van értelme képeznie magát, hogy jobb állásba kerüljön. A sávos adózással viszont azt fogják elérni, hogy mindenki marad inkább összeszerelő státuszban, mert ha továbbképezné magát, úgyis elvinné a többletkeresetet az, hogy bekerülnének a magasabb adósávba...

2022. márc. 27. 15:11
 20/27 anonim ***** válasza:
33%

"Orbán se csökkentett adót egyszer se "

Ezzel szemben a tények:

[link]

Ha ennyire nem ismered a valóságot, akkor persze nem csoda, hogy nem érted.

2022. márc. 27. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!