Fideszesek, Mi az amitől legjobban féltek egy esetleges kormányváltás esetén?
"Ez az ellenzék adót emelne dolog csupán egy fideszes mítosz."
Lehet, hogy te 20 éves vagy, de én nem. Én ott voltam, saját bőrömön tapasztaltam. Sajnos nem mítosz.
"Nem hinném, hogy az Európa szerte jelenleg legmagasabb 27%-os áfát és a szintén rekorder 38-40%-os SZJA-t tovább emelnék."
Simán.
"idővel csökkentenék"
Aha, majd a következő választások előtt pár hónappal...
"Ha ezen bármi módon változtatnának,a z csak pozitív lehetne."
Alig vagy elvakult...
"Aki 120-200 ezer nettót keres az csak szív a jelenlegi rendszerrel és valljuk be, pont az ilyen keresetűekből vannak a legtöbben. "
Épp ellenkezőleg, a kétkulcsos adó felső kulcsa abszolút nem érinti őket se ide, se oda. Ugyanakkor kiesnek a képzeletbeli adómentes minimálbérből is, hiszen a gyakorlatban nem létezik ember, aki minimálbért keres. Mindenkit többre számolnak legalább 1 forinttal, hogy az ilyenekből ki lehessen bújni. Pont ugyanolyan ostoba kampányfogás, mint Orbán hülyeségei. Egyik kutya, másik eb.
"Aki 120-200 ezer nettót keres az csak szív a jelenlegi rendszerrel"
Nem, az eddig érezhette, hogy ha többet keres, akkor is csak ugyanannyit adózik arányaiban, tehát van értelme képeznie magát, hogy jobb állásba kerüljön. A sávos adózással viszont azt fogják elérni, hogy mindenki marad inkább összeszerelő státuszban, mert ha továbbképezné magát, úgyis elvinné a többletkeresetet az, hogy bekerülnének a magasabb adósávba...
"Orbán se csökkentett adót egyszer se "
Ezzel szemben a tények:
Ha ennyire nem ismered a valóságot, akkor persze nem csoda, hogy nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!