Életképtelenként mikor kaphatok eutanáziát?
Tényleg nem értem, hogy miért nincs valami mód arra, hogy ne kelljen beszívva szétloccsantanom a fejem, vagy rosszabb esetben végigélnem ezt a poklot. Én nem iratkoztam be erre, meg semmire se. A kormánynak meg a népnek tenyészállatok kellenek, én erre nem vagyok alkalmas. Akkor legalább megadhatnák a lehetőséget a békés, fájdalommentes kilépésre, ami csak előnyökkel járna. Például valaki örökölne egy lakást. És ha elkerülhetetlen a reinkarnáció, akkor legalább hamarabb visszatérhetnék egy jobb formában.
Szerinted ez egy jogos politikai felvetés? Te magára hagynád a menthetetlen magányos szenvedőket, vagy megfontolnád a kérésüket, és támogatnád az "újrahasznosításukat"? Vagy ebben a rendszerben teljesen elfogadott az, hogy bizonyos egyedek jólétéhez szükséges a félresikerült magányos rabszolgák adója?
1. Sürgősen fordulj pszichiáterhez.
2. Ha negligálod az első pontot: tényleg ekkora lúzer vagy, hogy nem tudsz még öngyilkos sem lenni? Ez valóban az életképtelenség legmagasabb foka. Széhyelld magad.
A kormány hol adta parancsba, hogy tenyészállatnak kell lennünk? Tényleg érdekel. van valami hivatalos kormányzati tájékoztató erről?
Egyébként aki sokat hazudik, annak támogatom az eutanáziáját.
A morbid szövegre adok hasonlóan morbid választ:
Kedves állampolgár!
A megkeresését iktattuk. Jelezném, hogy a kérését megelőzve már készül a tervezet, mely szerint az önhöz hasonló egyedülállókat kötelező jellegű örök elaltatási procedúrán ejtjük át, majd élettelen testét cseppfolyósítjuk, utána többféle ízesítéssel palackozzuk és szétosztjuk a nagycsaládos honfitársaink között.
Ebben még kis türelmét kérem, hamarosan, két hét múlva megszavazzuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!