Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket kérdeztek valaha...

Titeket kérdeztek valaha közvélemény-kutatásban?

Figyelt kérdés
Csak mert engem sosem (most elsősorban a választással kapcsolatos kutatásokra gondolok). Meg másokat sem a környezetemben, akiket kérdeztem erről. És elvileg ugye minket reprezentál. Nem feltételezem azt, hogy csak kitalációk, de valahogy nagyon furán szedhetik össze a mintájukat.

2022. márc. 26. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Neked mi közöd van hozzá, ha liberális?

2022. márc. 27. 00:26
 12/18 anonim ***** válasza:
66%
Engem már többször kérdeztek,kizárólag telefonon.
2022. márc. 27. 00:41
 13/18 anonim ***** válasza:
18%

mivel a liberálisok az ország megrontásán dolgoznak, ezért van némi köze hozzá speciel

és igen bizony sokunkat megkérdeztek már mint látható, mondjuk engem még soha ahogy már írtam, szóval tessék szépen készülni a nem túl kedvező eredmény miatt lélekben, különben fájdalmas arconcsapás lesz

2022. márc. 27. 00:46
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

2 és fél pipával nem osztanám az észt, hanem hagynám az okosabb embereket beszélni. Ez a fenyegető hangnem pedig ismerős az ötvenes évekből.

2022. márc. 27. 00:52
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, gondolom nem tanultál statisztikát. Bármekkora lakosságra reprezentatív mintát lehet készíteni 1000-1100 fővel, ennél több Kínában vagy Indiában se kell. Ha nagyon precízen akarod, akkor 2000-rel.
2022. márc. 27. 00:52
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Igen, kérdeztek már telefonon.
2022. márc. 27. 06:56
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Próbáltak, nem válaszoltam.

Sajnos nem hiszek a közvéleménykutatók függetlenségében, és nem járulok hozzá, hogy ilyen statisztikákkal próbálják befolyásolni a bizonytalan embereket.

2022. márc. 28. 16:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem próbáltak kérdezni közéleti dolgokról, bele is mentem volna, mert nagyon ráértem, de csak pest megyei lakosokat szerettek volna kikérdezni, szóval miután közöltem, hogy fejéri vagyok, elköszönt tőlem.
2022. márc. 28. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!