Titeket kérdeztek valaha közvélemény-kutatásban?
Figyelt kérdés
Csak mert engem sosem (most elsősorban a választással kapcsolatos kutatásokra gondolok). Meg másokat sem a környezetemben, akiket kérdeztem erről. És elvileg ugye minket reprezentál. Nem feltételezem azt, hogy csak kitalációk, de valahogy nagyon furán szedhetik össze a mintájukat.2022. márc. 26. 23:20
11/18 anonim válasza:
Neked mi közöd van hozzá, ha liberális?
12/18 anonim válasza:
Engem már többször kérdeztek,kizárólag telefonon.
13/18 anonim válasza:
mivel a liberálisok az ország megrontásán dolgoznak, ezért van némi köze hozzá speciel
és igen bizony sokunkat megkérdeztek már mint látható, mondjuk engem még soha ahogy már írtam, szóval tessék szépen készülni a nem túl kedvező eredmény miatt lélekben, különben fájdalmas arconcsapás lesz
14/18 anonim válasza:
2 és fél pipával nem osztanám az észt, hanem hagynám az okosabb embereket beszélni. Ez a fenyegető hangnem pedig ismerős az ötvenes évekből.
15/18 anonim válasza:
Kérdező, gondolom nem tanultál statisztikát. Bármekkora lakosságra reprezentatív mintát lehet készíteni 1000-1100 fővel, ennél több Kínában vagy Indiában se kell. Ha nagyon precízen akarod, akkor 2000-rel.
16/18 anonim válasza:
Igen, kérdeztek már telefonon.
17/18 anonim válasza:
Próbáltak, nem válaszoltam.
Sajnos nem hiszek a közvéleménykutatók függetlenségében, és nem járulok hozzá, hogy ilyen statisztikákkal próbálják befolyásolni a bizonytalan embereket.
18/18 anonim válasza:
Engem próbáltak kérdezni közéleti dolgokról, bele is mentem volna, mert nagyon ráértem, de csak pest megyei lakosokat szerettek volna kikérdezni, szóval miután közöltem, hogy fejéri vagyok, elköszönt tőlem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!