Titeket kérdeztek valaha közvélemény-kutatásban?
Figyelt kérdés
Csak mert engem sosem (most elsősorban a választással kapcsolatos kutatásokra gondolok). Meg másokat sem a környezetemben, akiket kérdeztem erről. És elvileg ugye minket reprezentál. Nem feltételezem azt, hogy csak kitalációk, de valahogy nagyon furán szedhetik össze a mintájukat.2022. márc. 26. 23:20
1/18 anonim válasza:
Nem kérdeztek .
Sem az ismerőseimet
3/18 anonim válasza:
Igen, többször.
Volt, hogy utcán is pont elkaptak, de inkább telefonon kérdeztek.
Vezetékes telefonunk is van, azon könnyebb kérdezni, mert az általában lakcímet is mutat amikor megnézik a telefonkönyvet és így a közvéleménykutató az adott településtípust vagy megyét be tudja lőni, ahol neki embert kell találnia aki válaszol is.
4/18 anonim válasza:
soha, ettől még nagyon gáz rátok nézve, h ez évben még egyet se tudtatok megnyerni
5/18 anonim válasza:
Engem már háromszor is hívtak, ebből idén kétszer. Mindig más cégtől.
8/18 anonim válasza:
Engem eddig eletemben egyszer hivtak fel ilyen temaval. Akkor a kormany viruskezeleserol kerdeztek, meg a jarvany elejen. Elotte se utana se soha.
9/18 anonim válasza:
Igen, utcán is és telefonon keresztül is.
10/18 anonim válasza:
Nem. De az én számom nem is szerepel a tudakozóban. Ha a tied se, akkor nem meglepő, hogy nem keresnek, mivel jogilag kérdéses lenne, honnan szerezték meg a számodat ilyen célokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!