Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem érti meg Orbán...

Miért nem érti meg Orbán Viktor, hogy AZ OLCSÓ GÁZ és OLAJ IDŐSZAKÁNAK VÉGE VAN !!! Én rá sosem szavaznék, de ezt neki is látni kéne. Miért kellene egy GYILKOS REZSIMET FINANSZÍROZNI ???

Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 18:01
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Inkább fizetek "különadót" mint majd menekülnöm kellene pár év múlva a "saját országomból" ahol éltem, születtem, és.. 49 évesen van esélyem még megnyerni a következő szakaszban a háborús mozgósítást is..
2022. márc. 26. 18:13
 12/47 anonim ***** válasza:
62%

"Ilyenkor hol az a szoveg hogy minden orszag SZUVEREN MODON donthet es mas orszag ne szoljon bele mas orszag belugyebe?"

Dönthet és döntött is, ezért tört ki a háború, mert Ukrajna nem engedett beleszólást a belügyeibe Oroszország által. Putyin ezt nem tűrte, ezért összebalhéztak. Hol itt a probléma? Az ő dolguk.

Viszont fordítsuk már meg a kérdést! Miért is segítenénk Ukrajnának?

Nem EU tag, nem NATO tag, végig ellenséges volt Magyarországgal szemben, most, hogy a menekülteket támogatjuk, ez nem elég, követelőznek, sárt dobálnak, még a háborútól sem vettek vissza az arcukból.

Szóval miért is kellene ezeknek a jóembereknek segíteni? Milyen közösséget vállaltak ők velünk korábban? Mi lenne ezután? Indokoljátok már meg lécci!

Mert ha mondjuk Svédországról beszélnénk, az teljesen más tészta, velük semmi baj nincs, barátságos ország. Még Romániára is azt mondanám, hogy igen, álljunk ki mellettük! De Ukrajna? MIÉRT?!

2022. márc. 26. 18:13
 13/47 anonim ***** válasza:
90%
Ez a kérdés a legjobb példa arra, hogy ne szavazzak az ellenzékre. Megtehetem, hogy oda szavazok ahová én akarok, és nem oda ahová a kérdező megparancsolja.
2022. márc. 26. 18:14
 14/47 A kérdező kommentje:
Ukrajna rossz helyen volt, rosszkor, ezt el kell ismerni, de mivel a következő a saját országunk lehet, én minden segítséget megadnék nekik a védekezéshez, persze minden olyat ami NEM ESZKALÁLJA még nagyobbra a jelenlegi konfliktust !
2022. márc. 26. 18:15
 15/47 A kérdező kommentje:
Az pedig hogy ha igaz, hogy SZIJJÁRTÓ folyamatosan késleltette/VÉTOZTA UKRAJNA NATO csatlakozását igen is NEMZETI SZÉGYEN !!!! Kérdés ha mindezt nem teszi ez a "remek ember" akkor most vajon NATO tag lenne-e már az említett ország, és vajon ez visszatartaná-e a 70 éves ""izmozó"" vénembert a támadástól ???
2022. márc. 26. 18:19
 16/47 anonim ***** válasza:
64%

14

Ha az oroszok megtámadnak minket, szembekerülnek a teljes Natoval. Bocs, ha ezt nem tudom kinézni belőlük.

17/47 anonim ***** válasza:
76%

15

Olyan országnak nincs helye a Natoban, amelyik rasszista a kisebbségeivel.

18/47 A kérdező kommentje:
Igen, csak 2014-ben már kezdődött Ukrajnában a "keverés" a Donbasz + Krim elcsatolásával, ezt a nyugat pedig tűrte ... Vagyis jogos volt a "kissebbségek" jogainak korlátozása, ha ezt az 1BITES AGYÚ SZIJJÁRTÓ nem érti, az csak a saját személyes hülyesége lehet ... Alkalmatlan a posztjára.
2022. márc. 26. 18:23
 19/47 anonim ***** válasza:
84%

"Ukrajna rossz helyen volt, rosszkor, ezt el kell ismerni, de mivel a következő a saját országunk lehet"

Szóval csak ez az egy érved van Ukrajna mellett kedves kérdező? Akkor meg kell, hogy nyugtassalak, nem mi leszünk a következők!

Tehát továbbra is várom az érvelést, hogy Magyarországnak miért kellene még jobban támogatnia Ukrajnát, mint most!

2022. márc. 26. 18:28
 20/47 anonim ***** válasza:
77%

19

Már magam előtt látom a választ: "Mert Orbán gonosz."

2022. márc. 26. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!