Miért nem érti meg Orbán Viktor, hogy AZ OLCSÓ GÁZ és OLAJ IDŐSZAKÁNAK VÉGE VAN !!! Én rá sosem szavaznék, de ezt neki is látni kéne. Miért kellene egy GYILKOS REZSIMET FINANSZÍROZNI ???
"Miért kellene egy GYILKOS REZSIMET FINANSZÍROZNI ?"
Ukrajnára gondolsz? Ezt én sem értem... Miért adnánk nekik ingyen fegyvereket? Eleve ellenséges ország Magyarországgal szemben. Ők eddig csak elvettek tőlünk dolgokat és fenyegettek!
Az a baj hogy a fidesz szavazok is tamogatjak a gyilkos orosz rezsimet. A fidesz most valtott kommunikaciot es a szavazoi nehezen emesztik hogy Putyin az agresszor mert eddig Putyin volt a minta.
Engem az duhit fel hogy ilyen abberalt szelsoseges szavazok fogjak hatalomba tartani akik annak drukkolnak hogy '' jaj de jol tette Putyin hogy szarra lotte Ukrajnat''
"mi lehetünk a következő megtámadott ország"
Kizárt, előbb a Lengyeleket és a Románokat kellene ledarálnia Oroszországnak, az meg nem lesz piskóta, ugyanis NATO tagok és elég nagy területek.
2es.
Tipikus pelda vagy.
Feltunt hogy Ukrajna lett lerohanva? Kijevnel tartanak az oroszok epuletek lebombazva civilek halva. Ilyenkor hol az a szoveg hogy minden orszag SZUVEREN MODON donthet es mas orszag ne szoljon bele mas orszag belugyebe???? :)
Eddig se volt olcsó a gáz, 100 féle különadót fizettél érte a látszólagos ára mellé.
MZP eltörölné mindezt és a valódi gázárat mutatná, ami lehet még olcsóbb lenne mint a mostani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!