Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti elhiszitek,...

Fideszesek, ti elhiszitek, hogy Orbán Viktornak nincs egy Forint megtakarítása sem?

Figyelt kérdés
Kérlek csak erre válaszoljatok, tudom, Gyurcsány sem volt jobb.

2022. márc. 26. 07:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%

Hát igen... "papuska" se magának építi az uradalmi birodalmat. Persze viktorka megmondta, hogy náluk nem szokás a papa dolgaiba beleszólni...

Erről csak az jut eszembe, hogy Kósa 90 éves anyucija is milyen nagy vállalkozó lett, és mennyi összeget nyert pályázaton. ez hónapokon belül Kósát fogja gazdagítani, de ciki lenne, ha most ő nyert volna.

https://www.youtube.com/watch?v=B6UuxGgOh6I

2022. márc. 26. 09:46
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
15 - "Értem én, hogy a baloldaliaknak meglepő, hogy valaki nem korrupt és nem lop, de Orbán a fizetéséből él." Jézuuus, segíííts!!! Fogadjunk, hogy ennyi ésszel te még a húsvéti nyuszi tojásaiban is hiszel!
2022. márc. 26. 14:52
 23/30 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne megtakarítása? Hogy lehet ilyen hü lyeséget kérdezni.
2022. márc. 27. 10:50
 24/30 after stroke ***** válasza:
Nincs hát. Mindent a Mészáros-féle malacperselyek, meg a családtagok zsebébe gyömöszölt.
2022. márc. 30. 16:26
 25/30 anonim ***** válasza:
#23 Azrét, mert a vagyonnyilatkozatában ezt említi. Vagy azt mered mondani, hogy Orbán hazudik? Csak óvatosan, mert eretnek és hazaáruló leszel egyben egy pillanat alatt! :D
2022. márc. 30. 16:36
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi a megtakarítása, de én csak OV vezetése alatt érzem magam biztonságban, főleg a mai háborús helyzetben.
2022. ápr. 1. 13:03
 27/30 anonim ***** válasza:
60%

Fideszeseknél így mennek a dolgok.

[link]

2022. ápr. 2. 09:17
 28/30 anonim ***** válasza:
A forintot miért írtad nagy F-fel? Csak ha rövidítve van, akkor nagy az F. Ft.
2022. ápr. 2. 09:27
 29/30 anonim ***** válasza:

#27 Nem az a gond, hogy ilyen baromságokat olvasol, az a baj, hogy fel sem fogod mennyire szánalmas, hogy ebbe próbálsz kapaszkodni, hogy az lenne botrány, meg Szíjjártó lebuktatása, hogy a külügyminiszter együtt nyaralt a családjával pár napot egy jachton.

Bakker, ő a külügyminiszter! Hol nyaraljon, az őszödi üdülőben?

te tényleg ott tartasz, hogy az ország egyik legjelentősebb vezetőjének luxust kellene jelentsen, hogy a tengeren tölt el pár napot a saját családjával egy jachton?

Tényleg ennyire szánalmas az életed, hogy azt hiszed kirívó ha egy magyar embernek jachtja van?

Te szegény!

2022. ápr. 2. 09:29
 30/30 anonim ***** válasza:
60%

ma 09:29

Más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem? Az ellenzéki politikust ekézni, mert valahol nyaral, netán a tengerparton lovagol azt pocskondiázó hangvételű fideszpárti cikkben okés, ugye?

Ha Szijjártó saját pénzéből fizeti a nyaralását, az teljesen oké, ott nyaral a saját (becsülettel megkeresett) pénzéből, ahol akar, ezzel nincs gond. A gond azzal van, ha annak a jachtján teszi ezt, aki hatalmas közbeszerzési összegeket nyer. Ez ugyanis megvesztegetésnek számít.

És mielőtt mondanád, hogy csak barátok, meg ajándék, a törvény szabja meg, hogy mit lehet elfogadni ajándékba. És mielőtt azt mondanád, hogy jaj de hát kifizette, hát hogyne... Ha Gyurcsány tette volna, akkor is elhinnéd, amit mondasz? Csak mert én nem, és tőle is felháborítónak tartanám.

2022. ápr. 2. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!