Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti elhiszitek,...

Fideszesek, ti elhiszitek, hogy Orbán Viktornak nincs egy Forint megtakarítása sem?

Figyelt kérdés
Kérlek csak erre válaszoljatok, tudom, Gyurcsány sem volt jobb.

2022. márc. 26. 07:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%
A miniszterelnök úr félre értelmezte a vagyonnyilatkozatát, azt hitte azt kell beírni amit abban a percben ki kap a zsebéből. Így fordulhatott elő hogy egy jelentéktelen 800ezer szerepel a vagyonnyilatkozatában.
2022. márc. 26. 08:06
 12/30 anonim ***** válasza:
56%
Vííííííktor! A hőős ki csak néépének élt.
2022. márc. 26. 08:14
 13/30 anonim ***** válasza:
47%
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr nagyon jó ember! Éjt nap alá téve dólgozik, egy perc megálás nélkül, egész életét a haza érdekére szentelte, minden megtakaritót pénzét vagyonát az álamháztartási hiány viszafizetésére adakozta. Nem pedig strómanoknál van, ahogyan ezt sokak álitják mert nem úgy van ám. Ezt ő maga is megmondta hogy neki nincs stromanja és becsületes uriiember meg keresztény is ráadásul szóval akkor ugy is van. Tesék esztet utánacsinálni! Nemmegy? Na látod! Nem höbörögni kel hanem tisztelni a jószándéku becsületes uriembert. ilyen miiniszterelnökünkk kétezerévente egyszer ad az Isten, meg kel becsülnni, nem pedig szidni. Irigyek vagytok és rosszak!
2022. márc. 26. 08:18
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
Lőrincnél van a vagyona.
2022. márc. 26. 08:19
 15/30 anonim ***** válasza:
20%

Mi ilyen hihetetlen ebben? Ott van a vagyonnyilatkozata, hitelt fizet.

Értem én, hogy a baloldaliaknak meglepő, hogy valaki nem korrupt és nem lop, de Orbán a fizetéséből él.

2022. márc. 26. 08:21
 16/30 anonim ***** válasza:
42%
Orbán Viktor éhezne vagy inkább Nárcisz kutyát enné meg minthogy kedves népétől elvegyen bármit.
2022. márc. 26. 08:29
 17/30 anonim ***** válasza:
73%
#15 :Orbán nem korrupt, nem lop, és csak a fizetéséből él? Ez az év vicce volt :D
2022. márc. 26. 08:42
 18/30 anonim ***** válasza:
80%
Én elhiszem, hogy papíron nincs, meg az ő nevén nincs, de másoknál biztos vagyok benne, hogy van, ami az övé.
2022. márc. 26. 08:45
 19/30 anonim ***** válasza:
75%
#14 Kijavítalak. Lőrincnél IS van vagyona. Sok másnál is.
2022. márc. 26. 08:57
 20/30 anonim ***** válasza:
83%
Van megtakarítása csak nem a saját nevén. Az apjától meg majd megörökli és akkor máris legális és megmagyarázható lesz.
2022. márc. 26. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!