Fideszesek, ti elhiszitek, hogy Orbán Viktornak nincs egy Forint megtakarítása sem?
Figyelt kérdés
Kérlek csak erre válaszoljatok, tudom, Gyurcsány sem volt jobb.2022. márc. 26. 07:39
11/30 anonim válasza:
A miniszterelnök úr félre értelmezte a vagyonnyilatkozatát, azt hitte azt kell beírni amit abban a percben ki kap a zsebéből. Így fordulhatott elő hogy egy jelentéktelen 800ezer szerepel a vagyonnyilatkozatában.
12/30 anonim válasza:
Vííííííktor! A hőős ki csak néépének élt.
13/30 anonim válasza:
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr nagyon jó ember! Éjt nap alá téve dólgozik, egy perc megálás nélkül, egész életét a haza érdekére szentelte, minden megtakaritót pénzét vagyonát az álamháztartási hiány viszafizetésére adakozta. Nem pedig strómanoknál van, ahogyan ezt sokak álitják mert nem úgy van ám. Ezt ő maga is megmondta hogy neki nincs stromanja és becsületes uriiember meg keresztény is ráadásul szóval akkor ugy is van. Tesék esztet utánacsinálni! Nemmegy? Na látod! Nem höbörögni kel hanem tisztelni a jószándéku becsületes uriembert. ilyen miiniszterelnökünkk kétezerévente egyszer ad az Isten, meg kel becsülnni, nem pedig szidni. Irigyek vagytok és rosszak!
15/30 anonim válasza:
Mi ilyen hihetetlen ebben? Ott van a vagyonnyilatkozata, hitelt fizet.
Értem én, hogy a baloldaliaknak meglepő, hogy valaki nem korrupt és nem lop, de Orbán a fizetéséből él.
16/30 anonim válasza:
Orbán Viktor éhezne vagy inkább Nárcisz kutyát enné meg minthogy kedves népétől elvegyen bármit.
17/30 anonim válasza:
#15 :Orbán nem korrupt, nem lop, és csak a fizetéséből él? Ez az év vicce volt :D
18/30 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy papíron nincs, meg az ő nevén nincs, de másoknál biztos vagyok benne, hogy van, ami az övé.
19/30 anonim válasza:
#14 Kijavítalak. Lőrincnél IS van vagyona. Sok másnál is.
20/30 anonim válasza:
Van megtakarítása csak nem a saját nevén. Az apjától meg majd megörökli és akkor máris legális és megmagyarázható lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!