Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan van ennyi pénze az...

Honnan van ennyi pénze az ellenzéknek a kampányra?

Figyelt kérdés
Emlékszem, 4 éve az ment, hogy nincs erre pénz, és emiatt nyert a fidesz. Most honnan kerítettünk ennyi pénzt? Nem gond, csak elgondolkodtam, hogy honnan lett. Tudja valaki?

2022. márc. 25. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Onnan van hogy, nem egy párt költségvetéséröl beszélünk.Az durva hogy, fidesz 2 párt és menyivel több van neki.
2022. márc. 29. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
És a kormánynak?
2022. márc. 29. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

Leginkább külföldi forrásból, persze kerülőúton kerül oda a pénz hogy ne legyen túl feltűnő.

Mondjuk mzp-nél elég egyértelmű hogy az usa dob 1-2 zsák pénzt.

Bár amúgy most hogy mondod tényleg feltűnő hogy több ellenzéki plakát van mint fideszes meg egyéb kispártos.

2022. márc. 30. 04:32
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: Miért lenne egyértelmű, hogy az usa dob 1-2 zsák pénzt? Dobálózol a szavakkal, de semmilyen bizonyítékod nincs. Például én is utaltam az MMM-nek támogatást, pedig nem vagyok sem külföldi, sem senki felbérelt ügynöke. Bárki megteheti, hogy támogatja.

Nem tudom, hogy hol láttok ti több ellenzéki plakátot, amikor minden tele van fideszes plakátokkal, sokszor teljesen fölöslegesen egymás mellett ugyanazok a plakátok.

2022. márc. 30. 11:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Én Budapesten látok nagyon sok összefogásos plakátot. Kb egálban vannak a kormányossal. Viszont 4 éve az volt a sikertelen kormányváltás után hogy nem volt lehetőség reklámozni, és ezért volt minden. Most meg van lehetőség. Nekem tök furi az egész így
2022. márc. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!