1 millió magyar vonul a Fidesz mellett az ellenzéknek összejön ma a bűvös 10 ezer ember vagy szokásosan csak 1-2 ezret sikerül ilyenkor is odacsábítani?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig jót röhögök a "kormányváltóerő" szón :DDD
Megmutatkozik, hogy ki mellett is állnak ilyenkor a magyarok.
2022. márc. 15. 14:04
2/21 anonim válasza:
Mi is mindig jókat röhögünk a Fidesz melletti ""TÖMEGEN"" xD
3/21 anonim válasza:
4/21 anonim válasza:
Látom a számolás azért még mindig nem megy. Valamiért minden évben megvan az 1 millió de mégsem.
5/21 anonim válasza:
egymillió birka, remélem bégetni is fognak fennhangon.Kár hogy nem megy el mindenki,nem is értem miért marad otthon a többi.
6/21 anonim válasza:
"Megmutatkozik, hogy ki mellett is állnak ilyenkor a magyarok."
Én pl. az ellenzék mellett állok, mégsem megyek ki parancsszóra minden egyes rendezvényükre csak azért, hogy ugyan azt a beszédet meghallgassam, amit elmondanak az összes másik rendezvényen és amit meg tudok hallgatni online is. Viszont az ellenzékre fogok szavazni úgy is, hogy évente jó, ha egy ellenzéki rendezvényre kinézek.
7/21 anonim válasza:
Nem járok politikai rendezvényekre, elég politikát hallok úgy általában, a pihenőnapjaimon másra vágyom, de az ellenzékre fogok szavazni.
9/21 anonim válasza:
Nekem egy kérdésem van: a netadó óta miért nem tud ennyi embert összetrombitálni az ellenzék? Mi a kifogás?
10/21 Fsms válasza:
Ja nem kapott elég támogatást a fizetett felvonolókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!