Akkor holnapután, nemzeti ünnepünkön egyértelműen üzenünk a baloldali ellenzéknek?
2022. márc. 13. 16:13
1/44 anonim válasza:
Visszaterunk az oroszokhoz a fideszesek meg tapsolnak hozza.
2/44 anonim válasza:
#4 Én az értelmetlen, összefüggéstelen fogalmazásokról ismerem meg a fidesz szavazókat.
3/44 A kérdező kommentje:
5-ös, az Márkizaj akire te gondolsz, ő szokott ilyen módon "fogalmazni"
2022. márc. 13. 16:37
4/44 anonim válasza:
#6 Mzp lenne a #4-es válaszoló?
5/44 anonim válasza:
#2. Igen, tudjuk, a legutóbbi alkalommal csak azért nem ment ki 200-nál több ellenzéki tapsolni, mert ők amúgy nagyon felelősségteljesek és óvatosak a járvány alatt (ez természetesen nem vonatkozik arra, hogy keleti vakcinát is felvettek, ahelyett inkább a halált kell választani). A fideszesek ezzel szemben kimentek annyian, hogy egyesek a következő kétharmadot látták bele, de azokat csak busz hordta fel Pestre és különben is birka mind. Tudjuk, persze. Azért én jókat szórakozom ilyenkor a harmatgyenge magyarázkodásaitokon. :)
6/44 anonim válasza:
#8 Az számomra aggasztó, ugyanis én egy szót sem ejtettem semmiféle ellenzéki akármiről. Érdemes újra olvasni.
7/44 anonim válasza:
#9. Nézd, nyilvánvalóan próbáltad lekicsinyelni a békemenetet, amire egy *picit* többen látogatnak ki, mint bármelyik ellenzéki gigatüntetésre. Akkor vedd úgy, hogy csak erre reagáltam, mert ezek igen szórakoztató próbálkozások az ellenzék rajongótáborától. :)
8/44 anonim válasza:
#10 Barátom, neked agyadra ment a sok uszítás. Próbáld meg mégegyszer elolvasni. Most már nekem is szórakoztató.
9/44 anonim válasza:
Akadályozzátok Budapest forgalmát, hát milyen dolog ez?
10/44 anonim válasza:
#8. Időközben, törölve lett pár válasz, de ha jól gondolom, te az a tag vagy, aki azon kacarászott, hogy milyen vicces, hogy kimegy minden fideszes a 18-99 korosztályban. Ekkor viszont amit fentebb írtam, áll, harmatgyenge próbálkozás, utóbb meg jön a terelés, hogy de nem is azt írtad. Így megy ez ilyenkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!