Pretorius25 kérdése:
Kik a Fidesz szavazói?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem bővebben az, hogy mely társadalmi réteg szavaz a Fideszre 2022 Április 3-án? Rendőrök? Katonák? Tűzoltók? Mentősök? Ápolók? Orvosok? Tanárok? Diákok? (akik nyílván 18 évesek, illetve ennél idősebbek) Vállalkozók? Benzinkutasok?2022. márc. 25. 18:33
11/29 meszike91 válasza:
A könnyen megvásárolható nyugdíjasok.
12/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2022. márc. 25. 19:25
13/29 anonim válasza:
Egyházi gimibe jártam, olyan fideszes agymosott tanáraim voltak, hogy fájdalmas. Mindeközben nettó 172 ezret keresnek 2022-ben😂😂😂
14/29 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyenek meg is érdemlik :D
2022. márc. 25. 21:20
15/29 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=wr2h7PVkeaY Egy kis elemzés a Fideszről. Sztem érdemes megnézni!
2022. ápr. 2. 13:27
16/29 anonim válasza:
Alapvető tévedés társadalmi réteget keresni bármely pártnak (Fidesz vagy nem Fidesz). Akármelyik réteget nézzük, számos híve és utálója van bármely pártnak, a kötések vagy ellenszenv más tulajdonságok alapján keletkezik.
Egy zseniális elmebeteg ember képes bizonyos szellemi típusokat megfogni. Lehet megnézni a környezetét (kormány, fontosabb párttag). Mind a rablásban nagyszerű, mert emberi érzései nincsenek. Persze kikéri ezt magának, de az ilyen álmában is hazudik, önagát is becsapja, ez a lételeme. A másik réteg, aki esendő, függő, mert kevés tudású. Ő azt imádja ezekben, ami lenni szeretne de sose lehet. Kritikai szellemet egyet se találsz ott, ha oda téved, vagy kinyírják, vagy elmenekül.
17/29 anonim válasza:
Segélyek tengődő munkanélküliek, közmunkások, nyugdíjasok.
18/29 anonim válasza:
Ja mindenki hülye, csak Ti nem, meg az egész baloldal, akik még a vereségen is összevesztek. Mi lett volna ha hatalomhoz jutnak. Lásd Budapest egy káosz két éve csak viszik a pénzt. A Balahán már november óta nem dolgoznak, a lánchíd is 5 milliárddal többe fog kerülni, 4es metró a múltból amit be sem fejeztek. (mármint a bal oldal a regnálásuk alatt) az is vagy 10 év volt és addig csak káosz volt a városban holott néhány év alatt a feléből meg lehetett volna csinálni. Nem a szavazókat kell sértegetni ahogy a komcsi baloldal is teszi most is, hanem elgondolkodni, hogy mit akarnak az emberek. Segélyen tengődők elég kevesen vannak mert rengeteg a munka lehetőség, csak az nem dolgozik aki nem akar.
19/29 A kérdező kommentje:
21. században baloldal? Jobb oldal? Meg komcsik? Itt valaki nagyon a múlt évezredben ragadt... Balahán?? Az mi? A Lánchíd pedig kis betűvel??
2022. ápr. 21. 11:32
20/29 anonim válasza:
Ne értsd, ha nem akarod meg beleköthetsz a kis és nagybetűbe meg a "Balahába" ha akarsz, mivel másba nem tudsz. Sajnos a valóság az hogy nagy bukta volt valamiért, Ti meg itt fröcsögtök és azokat szidjátok akik nem kértek volna ismét az államcsődből, és ilyen ostoba kérdéseket teszel fel. A bal meg jobb oldalt pedig nem én találtam ki, sem a kommunizmust és azok az emberek akik az ellenzékben vannak, élükön a Gyurcsány, (igen találóan megfogalmaztad) a múlt évezredből jöttek és azt a politikát képviselik, hogy csak nekik lehet igazuk és mindent el kell lopni, mint ahogy a komcsik tették és teszik most is a fővárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!