Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik a Fidesz szavazói?

Pretorius25 kérdése:

Kik a Fidesz szavazói?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem bővebben az, hogy mely társadalmi réteg szavaz a Fideszre 2022 Április 3-án? Rendőrök? Katonák? Tűzoltók? Mentősök? Ápolók? Orvosok? Tanárok? Diákok? (akik nyílván 18 évesek, illetve ennél idősebbek) Vállalkozók? Benzinkutasok?

2022. márc. 25. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Rendőrök
Katonák
Tűzoltók
Mentősök
Ápolók
Orvosok
Tanárok
Diákok
Vállalkozók
Benzinkutasok
8 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ennél azért jóval több foglalkozás van, ez a szavazás elég bugyután lett megcsinálva..
2022. márc. 25. 18:34
 2/29 A kérdező kommentje:
Értelek, csak azért írtam ennyi foglalkozást, mert ezekkel a társadalmi rétegekkel ba..ott ki leginkább Orbán az elmúlt 12 évben.
2022. márc. 25. 18:36
 3/29 anonim ***** válasza:
90%

A kategorizálás nem felel meg a valóságnak.

Háromféle fideszes szavazó van.

1. hatalmas haszna van ebből.

2. valami okból nem gondolkodik, és egy idő után egy téveszme röghözkötöttjévé válik. Vigyázat, a "nem gondolkodik" erre vonatkozik, ettől még lehet sok területen okos ember.

3. érzelmi kötődés miatt 8ez is nagyon sokféle).

A többi vagy elzárkózik a politikától (nem érti), vagy nem fideszes.

2022. márc. 25. 18:38
 4/29 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes, hogy szerinted kib*szott a Fidesz az orvosokkal, ápolókkal.

A vállalkozók is érdekes, mivel a 12 év alatt rengeteg adócsökkentésben részesültek a kisvállalkozók.

2022. márc. 25. 18:40
 5/29 A kérdező kommentje:
Ez szubjektív. Biztos találsz olyan vállalkozót, aki úgy érzi kiba..tak vele, és biztos találsz olyat is, aki áldja a Fideszt a kisvállalkozókat érintő törvényei miatt. Esetleg készíts saját kérdést ebben a témában Te is.
2022. márc. 25. 18:44
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen téren b*szott ki a Fidesz a vállalkozásokkal, kérlek írd le. Mert csak dobálózol dolgokkal, de látszik, hogy igazából nem vagy képben ezekkel.
2022. márc. 25. 18:53
 7/29 A kérdező kommentje:
Nem dobálózom, de mi van ha kiderül h valójában képben vagyok?? Légyszives igazold hogy Te szakértő vagy a témában, különben tök fölösleges egyáltalán belekezdeni... Én feltettem egy kérdést puszta kíváncsiságból, mert érdekel, hogy látják az emberek ezt a témát.
2022. márc. 25. 19:09
 8/29 anonim ***** válasza:
78%

Tehát hárítasz, nem tudod elmondani, hogy mivel ártott a vállalkozóknak. Köszönöm, ennyi elég is volt..

Én pl. vállalkozó vagyok 2004 óta és nem Fidesz közeli, még is minden jobban és egyszerűbben megy, kevesebb adóval mióta ők vannak.

2022. márc. 25. 19:14
 9/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked! További jó vállalkozást!
2022. márc. 25. 19:17
 10/29 anonim ***** válasza:
78%
Általánosságban azok akik kevésbé edukáltak, az alacsony életszínvonalon élők és a nyugdíjasok, illetve jellemzően a vidéken falvakban élők akik tájékozatlanok és hiányos információkkal rendelkeznek.
2022. márc. 25. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!