Pretorius25 kérdése:
Kik a Fidesz szavazói?
A kérdező szavazást indított:
8 szavazat
Ennél azért jóval több foglalkozás van, ez a szavazás elég bugyután lett megcsinálva..
2022. márc. 25. 18:34
2/29 A kérdező kommentje:
Értelek, csak azért írtam ennyi foglalkozást, mert ezekkel a társadalmi rétegekkel ba..ott ki leginkább Orbán az elmúlt 12 évben.
A kategorizálás nem felel meg a valóságnak.
Háromféle fideszes szavazó van.
1. hatalmas haszna van ebből.
2. valami okból nem gondolkodik, és egy idő után egy téveszme röghözkötöttjévé válik. Vigyázat, a "nem gondolkodik" erre vonatkozik, ettől még lehet sok területen okos ember.
3. érzelmi kötődés miatt 8ez is nagyon sokféle).
A többi vagy elzárkózik a politikától (nem érti), vagy nem fideszes.
2022. márc. 25. 18:38
Érdekes, hogy szerinted kib*szott a Fidesz az orvosokkal, ápolókkal.
A vállalkozók is érdekes, mivel a 12 év alatt rengeteg adócsökkentésben részesültek a kisvállalkozók.
2022. márc. 25. 18:40
5/29 A kérdező kommentje:
Ez szubjektív. Biztos találsz olyan vállalkozót, aki úgy érzi kiba..tak vele, és biztos találsz olyat is, aki áldja a Fideszt a kisvállalkozókat érintő törvényei miatt. Esetleg készíts saját kérdést ebben a témában Te is.
Milyen téren b*szott ki a Fidesz a vállalkozásokkal, kérlek írd le. Mert csak dobálózol dolgokkal, de látszik, hogy igazából nem vagy képben ezekkel.
2022. márc. 25. 18:53
7/29 A kérdező kommentje:
Nem dobálózom, de mi van ha kiderül h valójában képben vagyok?? Légyszives igazold hogy Te szakértő vagy a témában, különben tök fölösleges egyáltalán belekezdeni... Én feltettem egy kérdést puszta kíváncsiságból, mert érdekel, hogy látják az emberek ezt a témát.
Tehát hárítasz, nem tudod elmondani, hogy mivel ártott a vállalkozóknak. Köszönöm, ennyi elég is volt..
Én pl. vállalkozó vagyok 2004 óta és nem Fidesz közeli, még is minden jobban és egyszerűbben megy, kevesebb adóval mióta ők vannak.
2022. márc. 25. 19:14
9/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked! További jó vállalkozást!
Általánosságban azok akik kevésbé edukáltak, az alacsony életszínvonalon élők és a nyugdíjasok, illetve jellemzően a vidéken falvakban élők akik tájékozatlanok és hiányos információkkal rendelkeznek.
2022. márc. 25. 19:18
Kapcsolódó kérdések: