Zelinszkij kérte hogy Magyarország állítsa le az Orosz gáz vásárlást. Leállítanád a kormány helyébe az orosz gáz beszerzését?
Honnan lehetne pótolni? Kaptunk ajánlatot helyette?
Oke, zárjuk el. Aztan? Rájuk a küszöböt, amíg ki nem találnak valamit? Merthogy segíteni senki nem fog, az biztos. Újra itt a kőkorszak.
ha rajtatok múlna az áramtermelésünk is a ruszkiktól függne
ennyi sok ruszkiszopót! 40 évnyi megszállás, 1849, 1956, málenykij robot, semmi nem számít, csak a Gazda gazdagodjon!
#30 hazugság
volt 12 évetek hogy a ruszki függést csökkentsétek, de ti inkább növeltétek, mert ebből tudtok igazán nagyot szakítani
Kiken múlna? Rajtam? Tényleg? Ezt nem is tudtam! Ejha, milyen nagy ember vagyok! Juheee!
A ruszkik meg le vannak szarva a felismerhetetlenségig! Sőt, Zelenszkij is! Mocsadek mindkettő!
33
Szegény, miért mondod ezt neki? Rajta múlt a 12 év? Nem semmi! Csak hapogok micsoda befolyásos emberek vannak itt! Olaj komcsi!
A többi ország eddig miért nem tett intézkedéseket az orosz nyersanyagok kiváltására. Mindenki veszi az oroszoktól a ritkaföldfémeket mint a cukrot. De ránk meg köpködnek mert nem akarjuk az olcsóbb orosz olajat lecserélni.
Menjenek a jó édes anyjukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!