Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zelinszkij kérte hogy Magyaror...

Zelinszkij kérte hogy Magyarország állítsa le az Orosz gáz vásárlást. Leállítanád a kormány helyébe az orosz gáz beszerzését?

Figyelt kérdés

2022. márc. 25. 12:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
56%

A norvég az milyen minőségű?Ha van olyan mint az orosz akkor megéri nekik nyilván.Én nem vagyok fideszes de az orosz gáz az egyik legjobb.Ez is egy tény.DK-s sem vagyok hálisten :D

MZP-s se vagyok XD

Egyik rosszabb mint a másik ez is tény.

2022. márc. 25. 12:27
 12/37 anonim ***** válasza:
61%

Ki van forgatva ez a kérdés.

Azonnal természetesen senki nem állítaná le, ahogy más országok sem teszik. Alternatív forrás kell, és úgy építeni a jövőt hogy ne oroszországtól függjünk. Erre lett volna Orbánéknak 12 éve..

A Paks2-őt viszont leállítanám a jövő energiáját nem szabad az oroszokra építeni.

2022. márc. 25. 12:31
 13/37 anonim ***** válasza:
27%

Zelenszkij beszédeinek legalább a fele pont olyan mint Orbáné. Orbán a saját szavazóinak, Zelenszkij peddig a saját népének beszél, nem a külföldieknek.

Nyilvánvalóan az a cél, hogy a morált fenntartsa. Hogy az emberek lássák, oroszlánként küzd, az agresszor ellen.

Szerintem jól csinálja...de ez nem jelenti azt, hogy bármiben is azt kell tennünk amit szerinte tenni kellenee.

2022. márc. 25. 12:32
 14/37 anonim ***** válasza:
61%

olcatsm egy elemzést arról, ha fűtéskorszerűsíésre használtuk volna azt a pénzt amit stadionkra költttönk, 2 mrd köbméter gázt tudtunk volan sporolni évente, ami össz gáz importnak a fele, kb 7-8 év alatt megtérült volna

és lehetet volna az egészet diverzifikálni, de nekünk fontosabb volt a ruszikhoz törleszkedés.

2022. márc. 25. 12:32
 15/37 anonim ***** válasza:
59%

Atomerőműre szükség van sajnos. Más kérdés, hogy volt francia, japán stb. ajánlat anno, de mi az oroszt valasztottuk.

Lehet egyébként jó cikkeket találni, hogy Orbán 2010 előtti orosz ellenessége, hogyan vált barátsággá 2010 után. Lényegében őt keleten ismerik el egyedül, míg nyugaton egy bohócnak nézik. Érdemes megfigyelni kik a barátai, Trump, Putin, Erdogan... csupa eszement idióta.

2022. márc. 25. 12:38
 16/37 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy állítanám le, eszembe sem jutna.
2022. márc. 25. 12:53
 17/37 meszike91 ***** válasza:
42%
Hosszabb távon mindenképp függetleníteni kell magunkat az oroszoktól. A magyar érdek az hogy ne legyen Magyarországon orosz befolyás.
2022. márc. 25. 12:54
 18/37 anonim ***** válasza:
61%

És milyen befolyás legyen ? Amerikai, francia, német ?

Kinek legyünk a csicskája ?

Tényleg milyen jó hogy idejönnek a nyugati multik és elvárják, hogy szaros bérekért dolgozzon a magyar a gyáraikban. Ha meg nem tetszik a magyarnak, akkor jön az indiai vagy ukrán vendégmunkás.

Ez az ideális jövőkép ?

2022. márc. 25. 13:00
 19/37 anonim ***** válasza:
86%

Egyelőre a multi többet fizet mint a magyar nemzethy munkaadó.

Értem én hogy magyar seggbe magyar lóf.szt, de a munkaadókéba is...Duplán.

2022. márc. 25. 13:06
 20/37 anonim ***** válasza:
0%
hipó az a baj hogy már előre lehet tudni hogy hülye vagy....
2022. márc. 25. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!