Érdemes e elkoteleződni olyan mellett akinek mások a politikai nézetei?
Valószínűleg csak szexuális vágyat éreztek egymás iránt, mert szerelem esetén mindkét fél ugyanolyan érdeklődési körrel, hobbival, nézetekkel rendelkezik. Kevésbé valószínű, hogy pl. egy heavy metálos lány mély szerelembe esik egy templomi orgonista Bach imádó pasassal. Vagy a pár egyik tagja a Fradi B-középhez tartozik, a másik még az Újpest-Ulta hive. Max pár évig ha tart a kapcsolatuk, vagy addig sem. A politika még nehezebb, mert ott nagy valószínűséggel a szülők is különböznek, és az anyós-após-rokonok kérdéskör sokkal nehezebb, mint egy azonos nézeteket valló házaspárnál.
Én tuti kiszállnék, mielőtt komolyabbra fordul a dolog.
"Én szeretném és nyilván ő is de nem olyan egyszerű az....hiszen frusztráló hogy a másik fél akinek amugy támogatnia kellene az az ellenkezőjét vallja annak amiben én hiszek... :/"
Ha neked fontosabb a politikai nézeted, az abban való hited, mint a párod, akkor igen, lesznek még összezördüléseitek emiatt. Ugyanez vonatkozik a párodra is.
"Párom és én más politikai nézeteket vallunk és volt pár konfliktus már ebből"
Ha szeretnétek egymást, akkor addig nem állnátok fel az asztaltól, amíg az egyikőtök meg nem győzni a másikat. Ha nem vállasként követitek a pártot, amire szavaztok, akkor az egyik ember a másikat meg tudná győzni.
Mellesleg igen, ilyen konfliktussal a kapcsolat halott, mert a politika beleszól az életetekbe, akkor is ha nem akartok politizálni.
És hogy tudod eljátszani gerincesen a megértő és támogató párt, ha mondjuk arról beszél, hogy a pártod hogyan tett neki épp keresztbe? Ezt azért kérdezem, mert a politika bizony beleszól az emberek mindennapjaiba, akkor is ha az ember nem akar a politikába beleszólni. És úgy eljátszani a megértő, támogató társat, hogy bólogatsz a problémájára, de egyébként, amikor szavazás van, akkor leszarod, az nem valami gerinces dolog.
Köszönöm a véleményeket, remélem mi is megtudjuk oldani a párommal ezt a kérdést mint az 5-ös hozzászóló:)
Amugy lány vagyok és nem libsi 3as válaszoló 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!