Ezek "etnikai" bűnelkövetők lehettek, vagy színmagyarok ugrottak egymásnak?
Ez a Deák-téri gyilkosság. Az elején elterjedt, hogy az elkövető cigány, aztán kiderült, hogy nem.
Én azt nem értem, hogy aki így gyúrja magát, meg szépfiúskodik, láthatóan szeret élni, annak miért nem fordul meg a fejében, hogy mindezt elveszíti, ha csak úgy elkezd szurkálni, és ezért megy 20-30 évre börtönbe, ahogy a cikk írja.
Megérte neki ez a balhé? Eszéné volt, csak emberkedni akarta, vagy a drog annyira elveszi az eszét, hogy se lát se hall, csak szúr, ahova lát eszetlenül?
Ha az utóbbi, akkor a drogterjesztés büntetését kellene felvinni 20-30 évre, máris jobban meggondolnák a terjesztők is, hogy megéri-e.
8: az összevissza szurkáló egy darab volt, az, aki pózol a képeken, róla beszéltem, hogy belegondolt-e a következményekbe, vagy a drog hülyítette meg így.
Ha az utóbbi, akkor a keménydrog-terjesztés büntetését kell felvinni 30 évre, akkor majd meggondolják a terjesztők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!