2/11 A kérdező kommentje:
Mindjárt jönnek a libsik, akik úgy gondolják, magas az IQ-juk, aztán megmagyarázzák, hogy ez rasszizmus, meg nincs elcigósodásból probléma.
2022. febr. 15. 20:34
3/11 anonim válasza:
Ez durva. 2x akkora a srác. Bezzeg a saját súlycsoportjába nem mer belekötni max csapatban.
4/11 A kérdező kommentje:
Ja, és persze semmi szükség iskolaőrökre, igaz?
2022. febr. 15. 20:37
5/11 anonim válasza:
Milyen etnikum lehet?
Ööööö... Nem tudom biztosan, de szerintem az alábbi népcsoportok valamelyike:
- nem idén barnultak
- hátsó-indiaiak
- kátrányos helyzetűek
- réti négerek
- bidám-bidámok.
6/11 anonim válasza:
Régi, de mindig jó vicc:
Te Dzsennifer, apáék nem komázzák, hogy együtt vagyunk, inkább szakícsunk, és legyünk továbbra is csak testvírek!
7/11 anonim válasza:
Én általánosságban nagyon liberális szemléletű ember vagyok, de az antiszociális, társadalomba beilleszkedni nem tudó vagy akaró zsámorettókról nekem is meg van a markáns negatív véleményem.
Most megnyugodtál kérdező?
8/11 anonim válasza:
Hányszor tettem már fel magamnak ezt a költői kérdést, amikor ehhez hasonló híreket hallok. Persze előfordulhat, hogy száz ilyen esetből háromszor tévesek az előítéleteink.
10/11 anonim válasza:
nem tom szerinted mi lehet te gyökér? általános bunyó nem mintha két magyar aranyvérű nem verekedne össze... elég gyakori volt az általánosban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!