Csak nekem tűnik úgy, hogy nem akarjuk hogy megerősítő NATO egységek érkezzenek hazánkba?
Figyelt kérdés
A külügyminiszter az előbb jelentkezett be a NATO csúcsról, ahol a szokásos álláspont mellett egy újságíró megkérdezte tőle:
-mit lehet tudni a NATO keleti szárnyához (Mo, Lo, Ro, Szl) küldendő új védelmi egységekről? Szijjártó válasza az volt, hogy a magyar védelem eddig is helytállt, nekünk ez így megfelelő, de ha a NATO - nak lesz ezzel kapcsolatban javaslata, azt meg lehet vitatni.
Nekem ebből az jön le, hogy nagyon nem akarják ide az újabb NATO katonákat.
2022. márc. 24. 11:08
1/7 anonim válasza:
Bezzeg ha az orosz egységek jönnének ide is "békefenntartani" azt kinyújtott nyelvvel fogadná Szijjártó.
2/7 anonim válasza:
nem akarom hogy célpont legyen az országunk egy olyan konfliktusban amiben semmi érdekeltsége nincs. Takarodjon innen mindenki a honvédségen kívül
3/7 anonim válasza:
Az ugye megvan h rendelet van rola h erkeznek nato katonak tok mind1 mit kommunikal a fidesz, "ne azt nezzetek mit mondok hanem mit teszek"
4/7 anonim válasza:
#4. tudom, és ezért is vagyok dühös
5/7 anonim válasza:
NATO országot nem mer senki basztatni. Ezért kell mindenben a NATO-val együttműködni.
6/7 anonim válasza:
Én valóban nem akarom. Elég ha bevonul a Vörös Hadsereg és rendet tesz.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a NATO csapatok belpolitikai okokból is jó ha jönnek! A FEDE$$ képes volna elcsalni a választásokat, ezért a biztonság kedvéért jó lenne minél több NATO katona, nehogy már a FIDESZ csalással nyerhessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!